Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά νεαρής ηλικίας

Η ενασχόληση με δημιουργικά παιχνίδια, αποτελεί έναν τρόπο για τα παιδιά να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους και να δημιουργήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους γονείς.

Η πλέον γνωστή και αγαπημένη κατηγορία δημιουργικών παιχνιδιών, τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων, είναι αυτή των mind games. Το πάζλ από το κατάστημα Flexa, καθώς και το επιτραπέζιο μνήμης που θα βρείτε στο σουπερμάρκετ Μασούτης αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

Παζλ δαπέδου Crocodile Creek, Flexa

Επιτραπέζιο παιχνίδι μνήμης Peppa Pig, Μασούτης

Μια δεύτερη πρόταση για τα παιδιά με έντονη καλλιτεχνική φύση είναι η ζωγραφική και η δημιουργική κατασκευή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το πινακάκι ζωγραφικής Comfuzio, τα LEGO μπουκέτα στο κατάστημα Μουστάκας, και η μεταλλική φιγούρα Batmobile του Village Movie Store.

Πινακάκι ζωγραφικής TopBright, Comfuzio

Lego Icons Botanical Bouquet, Μουστάκας

Μεταλλική φιγούρα Batman, Village Movie Store

Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ανακαλύψουν τα σχήματα, τον κόσμο και την τεχνολογία, υπάρχουν τα αντίστοιχα δημιουργικά παιχνίδια! Πιο συγκεκριμένα, το ξύλινο κουτί διαλογής του Lapin Bébé, ο φορητός υπολογιστής Εξυπνούλης του καταστήματος Public, αλλά και το εγκυκλοπαιδικό παιχνίδι «Θησαυροί της γνώσης – το Διάστημα» του βιβλιοπωλείου Ιανός, είναι τα πιο όμορφα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στο παιδάκι σας!

Ξύλινο κουτί διαλογής donebydeer, Lapin Bébé

Laptop Εξυπνούλης Ckementoni, Public

Θησαυροί της γνώσης Σαββάλας, Ιανός

X