Δυναμώνουμε την ένταση!

Σύμφωνα με τον Nietzsche, “Χωρίς τη μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος”. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε την ένταση του ήχου, επιλέγοντας μερικές από τις καλύτερες συσκευές ήχου, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία ακρόασης της αγαπημένης μας μουσικής;

Article by Eleni Michailidou

Ακουστικά με μικρόφωνο και υποδοχή και μήκος καλωδίου 120cm από Flying Tiger Copenhagen

Ένα ζευγάρι ακουστικά “ψείρες” συνδέεται εύκολα με το κινητό τηλέφωνο ή το MP3 player μας και βάζει τη μουσική στη ζωή μας. Το συγκεκριμένο διαθέτει μακρύ καλώδιο, που το καθιστά εξαιρετικά πρακτικό.

AirPods (3rd generation) with MagSafe Charging Case από iStorm

Τα νέα AirPods διαθέτουν spatial audio, ώστε να νιώθουμε ότι ο ήχος μας περιβάλλει. Ακόμα διαθέτουν Adaptive EQ, ο οποίος βελτιώνει αυτόματα τη μουσική, σύμφωνα με το σχήμα των αυτιών μας, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό και προσφέρουν μια μαγική εμπειρία ακρόασης.

Σταντ κινητού – ηχείο & FM ράδιο Retro TV από Octopus

Αυτό το ιδιαίτερο σταντ κινητού “μεταμορφώνει” το σύγχρονο smartphone μας σε μία ρετρό τηλεόραση και μας προσφέρει μια νέα εμπειρία παρακολούθησης των αγαπημένων μας video clips. Διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας ηχείο για να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική, είτε μέσω του ενσωματωμένου FM ραδιοφώνου, είτε μέσω των υποστηριζομένων δυνατοτήτων, όπως η σύνδεση Bluetooth, η θύρα U-disk USB και η θύρα TF card.

Πικάπ Lenco TT-110 από Public

Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής, εκτός από υπέροχο ρετρό σχεδιασμό, διαθέτει σύγχρονες λειτουργίες και επιλογές αναπαραγωγής. Εκτός από τα LP, μπορεί να παίξει την αγαπημένη μας μουσική από άλλες πηγές χάρη στη σύνδεση Bluetooth, την είσοδο AUX και τις εξόδους RCA που διαθέτει. Οι δίσκοι μπορούν να αναπαραχθούν σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες των 33, 45 και 78 RPM. Τα δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία του παρέχουν τον ζεστό ήχο που μόνο το βινύλιο μπορεί να προσφέρει.

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset Lunar Light της DELL από Dell Exclusive Store

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά της DELL έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε (ρύθμιση έντασης, σύνδεση Bluetooth και τεχνολογία Stereo), για να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας μουσικές με κρυστάλλινο ήχο.

Ηχεία Home Theater System CS511 Wireless HiFi Stereo Subwoofer με μικρόφωνο από Mr. Gadget

Με αυτό το σύστημα απολαμβάνουμε στερεοφωνικό ήχο 3W*2, ρυθμίζουμε την ένταση, τα πρίμα και τα μπάσα και παραλείπουμε τραγούδια, για να ακούμε πάντα αυτό που πραγματικά θέλουμε. Μερικά μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι η ασύρματη τεχνολογία bluetooth 5.0, η ενσύρματη σύνδεση AUX 3,5mm, η υποστήριξη δίσκου USB και κάρτας TF/SD και η τροφοδοσία USB plug and play.

Drum Light Bluetooth Speaker της Gingko Design από Tricks & Treats

Συνδυάζοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τον καλύτερο σχεδιασμό, αυτό το ιδιαίτερο ηχείο είναι ταυτόχρονα και ένα ελκυστικό φως. Το ευέλικτο ηχείο ελέγχεται από το τηλέφωνό μας μέσω Bluetooth και με το εκτεταμένο εύρος ήχου και το μικρό μέγεθός του είναι ιδανικό για πάρτι στον κήπο, αλλά και για χρήση στο σπίτι ή το γραφείο μας. Χρησιμοποιώντας το True Wireless Pairing, μπορούμε επίσης να το συνδυάσουμε με ένα άλλο ηχείο Drum Light, για να δημιουργήσουμε έναν πιο ισχυρό στερεοφωνικό ήχο.

Ηχείο Bluetooth SRS-XB13 της Sony από Vodafone

Με τον μικρό, φορητό και ανθεκτικό σχεδιασμό του, το ηχείο Bluetooth της Sony μάς επιτρέπει να κουβαλάμε τον ρυθμό μαζί μας. Μάλιστα, διαθέτει EXTRA BASS™ για βαθύ και δυνατό ήχο surround, μπαταρία που διαρκεί έως 16 ώρες και αποσπώμενο ιμάντα για να το μεταφέρουμε με ευκολία.

X