Τα 8 πιο χρήσιμα beauty tools!

Τα 8 πιο χρήσιμα beauty tools!

Ο χειμώνας πλησιάζει και είναι απαραίτητο να αναπροσαρμόσετε τη beauty routine σας, καθώς οι ανάγκες του δέρματος σας αλλάζουν λόγω της μεταβαλλόμενης θερμοκρασίας αλλά και των επιπέδων υγρασίας. Μια σωστή skincare περιποίηση όμως, χρειάζεται και τα απαραίτητα beauty tools που θα βοηθήσουν να κρατηθεί το δέρμα φρέσκο και νεανικό.

Στα must-have εργαλεία ομορφιάς για ένα DIY beauty ritual είναι  η συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα Bear, της εταιρείας Foreo, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα Sephora. Αντίστοιχα, εάν έχετε ανάγκη για βαθύ καθαρισμό η συσκευή καθαρισμού προσώπου με usb του καταστήματος Dust+Cream αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς. Επίσης, σε περίπτωση που επιθυμείτε μια in-house πολυτελή εμπειρία spa, τότε αξίζει να επενδύσετε στη μάσκα προσώπου Ultimate Diamond της Estée Lauder μαζί με τη θερμή πέτρα για μασάζ που παρέχει, την οποία θα βρείτε στο Galerie de Beauté.

Για τις γυναίκες που προτιμούν να χρησιμοποιούν πιο απλές, αλλά εξίσου αποτελεσματικές μεθόδους περιποίησης στην καθημερινότητα τους, το μαύρο gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα της Fresh Line είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επίσης, εάν επιθυμείτε να αποχωριστείτε τα αξεσουάρ περιποίησης προσώπου μιας χρήσης και αναζητάτε μια πιο βιώσιμη επιλογή, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα The Body Shop και να προμηθευτείτε τους επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους ντεμακιγιάζ. Όσον αφορά στα πινέλα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε, αξίζει να δίνετε την απαραίτητη προσοχή καθώς αποτελούν ένα εργαλείο που καθημερινά θα έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας. Το πινέλο Pro Dual Fiber της Nyx αποτελεί ένα προϊόν που θα υπηρετήσει σωστά τις ανάγκες τόσο του δέρματος σας όσο και του μακιγιάζ.

Ίσως παρατηρείτε τις βλεφαρίδες σας να γίνονται πιο κοντές, λεπτότερες, πιο αραιές και αδύναμες από ό,τι συνήθως. Αυτό αποτελεί ένα φαινόμενο που έχει ως βάση την αλλοίωση της κερατίνης στην τρίχα. Για να το καταπολεμήσετε, δοκιμάστε την αγωγή ενδυνάμωσης για βλεφαρίδες και φρύδια της εταιρείας Foltène που θα βρείτε στο Φαρμακείο Ε. Λάσκου. Τέλος, μην παραμελήσετε τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σώμα, όπως το κρυοενεργό πρόγραμμα αδυνατίσματος της Lierac το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το The Drugstore!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!