Τα must-have ανδρικά φούτερ!

Τα must-have ανδρικά φούτερ!

Τα φούτερ με κουκούλα είναι συνώνυμα με τις αθλητικές και τις casual ανδρικές εμφανίσεις και τα hoodies που σας προτείνουμε αξίζουν μια περίοπτη θέση σε κάθε ανδρική ντουλάπα.

Τα έντονα χρώματα στα ρούχα είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να καταπολεμήσετε τα winter blues. Επιλέξτε, λοιπόν, ανδρικά φούτερ σε φωτεινούς χρωματικούς τόνους, όπως αυτό το βαμβακερό jogger φούτερ με κουκούλα από το κατάστημα Lacoste, και το μπλε Zion hoodie από τα Edward Jeans. Και τα δύο θα “δέσουν” υπέροχα τόσο με τα σκουρόχρωμα, όσο και με τα ανοιχτόχρωμα jeans σας. Ένα φούτερ σε μοβ απόχρωση - κατάστημα Navy & Green - μπορεί να συνδυαστεί άψογα με παντελόνι σε καφέ ή μπεζ τόνους.

Αν προτιμάτε πιο ήπια χρώματα στις εμφανίσεις σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σκούρο πράσινο φούτερ - Manetti - ή ένα κλασικό μαύρο φούτερ - Nautica - που θα σας εξυπηρετήσουν τόσο στις casual, όσο και στις αθλητικές εμφανίσεις σας. Συνδυάζοντας διαφορετικές υφές υφασμάτων, το contrast divided hoodie από το κατάστημα Dirty Laundry θα δώσει μία σύγχρονη αύρα στα καθημερινά looks σας.

Μία ζακέτα με κουκούλα είναι άλλο ένα key piece, που δε θα πρέπει να λείπει από την ανδρική ντουλάπα. Για τα αθλητικά σας looks και τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο, επιλέξτε την γκρι αθλητική ζακέτα από το κατάστημα Replay και για τις casual εμφανίσεις σας αυτό το ιδιαίτερο, τρίχρωμο cardigan από το κατάστημα Portobello's!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!