Έτοιμοι για camping;

Έχεις προγραμματίσει να περάσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου σε κάποιο camping; Τότε σίγουρα θα περάσεις φανταστικά! Ωστόσο, πρέπει να είσαι σίγουρος/η ότι έχεις συγκεντρώσει όσα είναι απολύτως απαραίτητα, για να κάνεις πιο άνετη τη διαμονή σου!

Article by Christina Mai

Η σκηνή είναι σίγουρα το πιο απαραίτητο πράγμα που θα χρειαστείς. Στο κατάστημα THE NORTH FACE θα βρεις μία super άνετη επιλογή σε φανταστικό σχέδιο!

Homestead domey 3 tent, THE NORTH FACE

Για το camping δε θα χρειαστείς βαλίτσα, αλλά ένα ενισχυμένο και μεγάλο σακίδιο πλάτης από το κατάστημα SAMSONITE, το οποίο θα χωρέσει τα πάντα!

Ecodiver σακίδιο πλάτης, SAMSONITE

Το να φορτίσεις το κινητό σου στο camping μπορεί να είναι δύσκολο. Για να μπορείς να το φορτίζεις, λοιπόν, με τη συχνότητα που επιθυμείς, είναι must να έχεις μαζί σου ένα power bank που θα βρεις στο κατάστημα DELL Exclusive Store.

Power adapter 65W USB-C, DELL Exclusive Store

Για να κοιμηθείς άνετα, χρειάζεσαι ένα στρώμα, το οποίο θα μπορέσεις να φουσκώσεις μόνο με μία ειδική τρόμπα χειρός! Θα τη βρεις στο κατάστημα COMFUZIO!

Bestway τρόμπα χειρός Air Hammer, COMFUZIO

Περνώντας τόσες ώρες στην παραλία, αλλά και στη σκηνή, πρέπει να εξασφαλίσεις ότι το νερό και τα ροφήματά σου θα διατηρηθούν δροσερά, για να τα απολαμβάνεις καλύτερα. Αναζήτησε στο κατάστημα Public ένα φορητό ψυγειάκι ή μία ισοθερμική τσάντα από το κατάστημα Μασούτης και είσαι έτοιμος!

Φορητό ψυγειάκι, Public

Ισοθερμική τσάντα πλάτης, Μασούτης

Και οι πτυσσόμενες καρέκλες είναι must have για τον camping εξοπλισμό σου! Μάλιστα, στο κατάστημα flying tiger copenhagen θα βρεις μία που διαθέτει κάτω από το κάθισμα και τσάντα ψύξης!

Μίνι πτυσσόμενη καρέκλα με τσάντα ψύξης, flying tiger copenhagen

Διακοπές χωρίς μουσική δε γίνονται! Ένα ηχείο από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα κάνει το camping σου αξέχαστο!

Ηχείο με bluetooth, ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με μία τσάντα σε ροζ χρώμα, το hottest του φετινού καλοκαιριού, από το κατάστημα MΟΥΣΤΑΚΑΣ θα είσαι stylish ακόμα και στο camping!

Ροζ τσάντα θαλάσσης, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Αν πάλι, θέλεις να μετατρέψεις το camping στην πιο luxurious απόδραση, επίλεξε μία κουνιστή πολύχρωμη πολυθρόνα από το κατάστημα Παρουσίαση.

Houe Πολυθρόνα κουνιστή πολύχρωμη, Παρουσίαση

X