Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά

11 Μαΐου & 22 Ιουνίου 2019

Το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, παρουσιάζει δύο θεματικά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να διασκεδάσουν με πολύ παιχνίδι και δημιουργικές κατασκευές.

Σάββατο 11 Μαΐου, *Mother’s Day*
Η γιορτή της μητέρας αποτελεί για όλους μας μια αφορμή για να εκφράσουμε την αγάπη μας στις γυναίκες αυτές που μας συντροφεύουν σε κάθε μας βήμα. Για τον σκοπό αυτό δεν χρειάζονται περίτεχνα δώρα ή τεράστια μπουκέτα λουλουδιών. Μεγαλύτερα αξία έχει αυτό που με το χέρι σου θα φτιαχτεί και θα έχει την προσωπική σου υπογραφή. Στο εργαστήρι μας θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις μοναδικές κατασκευές για να ευχηθείς χρόνια πολλά στην αγαπημένη σου μαμά!

Σάββατο 22 Ιουνίου, *Sea Jellyfish*
Προσοχή! Έκτακτη είδηση! Το δημιουργικό εργαστήριο του Mediterranean Cosmos κατακλύστηκε από χιλιάδες μέδουσες. Οι μέδουσες αυτές είναι απίστευτα ακίνδυνες και χαριτωμένες. Αυτό που ζητούν είναι από παιδικά χέρια να χρωματιστούν, έτσι ώστε πολύχρωμες και πάλι να μπορούν στο βυθό της θάλασσας να κολυμπούν. Έλα και εσύ να λάβεις μέρος στην αποστολή αυτή και του βυθού τα χρώματα να αλλάξεις στην στιγμή. Σε περιμένουμε!


Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά στο Mediterranean Cosmos
11 Μαΐου & 22 Ιουνίου
12:00 – 16:00
@ Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0

Μενού
X