Έκθεση "Νέα Ίχνη" από το ΚΘΒΕ

7 - 19 Μαΐου

Το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, υποδέχεται το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και φιλοξενεί την έκθεση θεατρικών κοστουμιών με τίτλο «Νέα ίχνη», από τις 7 έως τις 19 Μαΐου.

Για πρώτη φορά, τα θεατρικά κοστούμια του ιστορικού βεστιαρίου του ΚΘΒΕ ταξιδεύουν στο Mediterranean Cosmos και αφηγούνται τις ιστορίες τους!

Η έκθεση περιλαμβάνει κοστούμια με κοινό θεματικό άξονα το στοιχείο του αέρα, που χωρίζονται σε δύο ενότητες: τα «Φανταστικά Πλάσματα» και τα «Πουλιά». Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η σκηνογράφος-ενδυματολόγος και ομότιμη καθηγήτρια στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Ιουλία Σταυρίδου.

Η έκθεση «Νέα ίχνη» αποτελεί μέρος της συστηματικής προσπάθειας του ΚΘΒΕ να φέρει στο φως όσο το δυνατόν περισσότερα κοστούμια του ιστορικού βεστιαρίου του, δίνοντας στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να τα θαυμάσει από κοντά. Λειτουργεί παράλληλα με την μόνιμη έκθεση κοστουμιών «Ίχνη του εφήμερου» στο Βασιλικό Θέατρο.

Μενού
X