Σεπτέμβριος, 2022

01ΣεπΟλη μέρα30Back to school @ Mediterranean Cosmos

Περιγραφή

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη θετική ενέργεια στο Mediterranean Cosmos με πολλή μουσική και φαντασία και όλα τα musthave items της νέας χρονιάς.

Σχολικός εξοπλισμός, σακίδια πλάτης, gadgets, αξεσουάρ γραφείου αλλά και ρούχα και παπούτσια για το φθινόπωρο, σας περιμένουν στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και έχουν ήδη βρει μια θέση στη shopping list κάθε μαθητή ή φοιτητή.

Η διασκέδαση στο Mediterranean Cosmos δεν σταματά εδώ!

Η επιστροφή στα θρανία συνδυάζεται με μοναδικά events που θα διαρκέσουν όλο τον Σεπτέμβριο
και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Πέμπτη, ένας κόσμος επιστήμης και μαγείας ζωντανεύει μέσα από τη «Σχολή Επιστήμης & Cosmoμαγείας». Γονείς και παιδιά θα «ξεσκεπάσουν» μαζί τα μυστικά της φυσικής, της χημείας, των μαθηματικών και της αστρονομίας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, ενώ οι «Ήρωες» της Σχολής
θα χαρίσουν στους επισκέπτες ένα εκρηκτικό και μαγικό θέαμα με μουσική, τραγούδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και επιστημονικά πειράματα.

Κάθε Παρασκευή, DJ sessions θα συνοδεύουν μουσικά τις αγορές και τις βόλτες των επισκεπτών στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, ενώ κάθε Σάββατο, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Η πιο συναρπαστική σχολική χρονιά ξεκινά στο Mediterranean Cosmos!

X