Εξοπλισμός πεζοπορίας που θα σε πάει στην κορυφή!

Αν είσαι λάτρης της πεζοπορίας και των εξερευνήσεων στη φύση, επένδυσε στον κατάλληλο εξοπλισμό και φτάσε στην κορυφή!

Article by Eleni Michailidou

What to wear

Όταν ετοιμάζεσαι για πεζοπορία, επέλεξε ρούχα που είναι άνετα, ευέλικτα και θα σε προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες, τα αιχμηρά ή δηλητηριώδη φυτά και τα ζωύφια. Τα activewear που απομακρύνουν την υγρασία, όπως αυτά που θα φορούσες στο γυμναστήριο ή στο τρέξιμο, λειτουργούν και στις περισσότερες πεζοπορίες.

Jogger cargo φόρμα “HEAVYDUTY”, Bodytalk

Billabong Transport Packable Lightweight Windbreaker Jacket, Zero Gravity

Η επιλογή κατάλληλων παπουτσιών πεζοπορίας πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητά σου. Τα trail shoes είναι ελαφριά, αλλά ανθεκτικά και θα σου εξασφαλίσουν άνεση και ταχύτητα κινήσεων, σωστό κράτημα και υποστήριξη.

Men’s Escape™ Thrive Endure™ Footwear, Columbia

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις και στην επιλογή εσωρούχων. Ιδανικά επέλεξε ένα performance ορτς, κατασκευασμένο από ενεργό ελαστικό ύφασμα, που ισορροπεί τη θερμότητα του σώματος και παρέχει ευελιξία κινήσεων.

Solid performance undershort, Nautica

Protection from the sun

Ειδικά σε μεγάλα υψόμετρα, θα πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τα ηλιακά εγκαύματα. Εκτός από το αντηλιακό σου, λοιπόν, φρόντισε να φοράς πάντα καπέλο με γείσο και γυαλιά ηλίου -ιδανικά με polarized φακούς.

Adventure trail cap, Adidas

The hiking gear

Ένα technical backpack που θα χωρέσει όλο τον εξοπλισμό σου και θα είναι εύχρηστο στη μεταφορά του, ένα smartwatch για να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου, ένα powerbank και μία αδιάβροχη θήκη για το κινητό σου είναι τα hiking essentials, που δε θα πρέπει να παραλείψεις!

Terra 40 Backpack, The North Face

Suunto Elementum Terra Black/yellow Leather, Tempus Jewellery

Powerbank Set 8000mAh, Bluetooth Speaker & Waterproof Case, Intersport

Μην παραλείψετε να βάλετε στο backpack σας και μία πετσέτα, που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη μετά την αναρρίχησή σας.

Πετσέτα, Havaianas

X