Απολαύστε Shopping με Ασφάλεια

Συχνές Ερωτήσεις
Έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του Mediterranean Cosmos;

Τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Πρέπει να φοράω προστατευτική μάσκα;

Βάσει νεότερης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 40381/ ΦΕΚ Β’ 2601/27.06.2020) για τα μέτρα τήρησης αποστάσεων σε χώρους προσβάσιμους στο κοινό προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η χρήση μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική για τους επισκέπτες των καταστημάτων των Εμπορικών Κέντρων. Παραμένει όμως υποχρεωτική για το προσωπικό των Καταστημάτων. Παράλληλα συνεχίζουν τα τηρούνται ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας. Στο Mediterranean Cosmos η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητά μας.

Μπορώ να βρω γάντια/ μάσκες προστασίας στο Mediterranean Cosmos ;

Γάντια προστασίας μπορείτε να βρείτε στην είσοδο του εμπορικού κέντρου και στο Info Desk. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν οι ίδιοι μάσκα προστασίας, ή να την προμηθευτούν από το Info DESK. Βάσει των μέτρων υπάρχει ισχυρή σύσταση χρήσης της μάσκας εντός των κοινόχρηστων χώρων, ενώ η χρήση της είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων.

Τι ισχύει με τον κλιματισμό στο Mediterranean Cosmos;

Οι κλιματιστικές μας μονάδες στους κοινόχρηστους χώρους λειτουργούν με προσαγωγή 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, προσφέροντας τη γνωστή σας όαση δροσιάς χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Ποια μέτρα έχετε λάβει για την προστασία των επισκεπτών;

Έχουμε τοποθετήσει θερμικές κάμερες σε όλες τις εισόδους και άπαντες, εργαζόμενοι και επισκέπτες, θερμομετρούνται πριν την είσοδό τους στο εμπορικό κέντρο. Παράλληλα, γάντια μίας χρήσης και απολυμαντικό χεριών είναι διαθέσιμα σε πολλαπλά σημεία εντός του κέντρου, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC απολυμαίνονται διαρκώς, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού. Τέλος, τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις και στα ασανσέρ εισέρχονται μόνο ΑΜΕΑ και επισκέπτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Τι ισχύει με τα καταστήματα εστίασης;

Τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν! Σας περιμένουμε!!

Τι ισχύει για τα παιδιά; Πρέπει να φοράνε μάσκες;

Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Ισχυρή σύσταση χρήσης της μάσκας εντός των κοινόχρηστων χώρων, ενώ η χρήση της είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων και για τα παιδιά.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια τώρα με τον κορωνοϊό;

Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους χώρους του εμπορικού κέντρου αρκεί να έχουν λουράκι και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους.

Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα στο Mediterranean Cosmos

Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η χρήση των WC είναι ασφαλής;

Φροντίζουμε για την απολύμανση των WC κάθε 15 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων. Μπορείτε να δείτε όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει στο www.mediterraneancosmos.gr

Μενού
X