Νέα συλλογή Bodytalk FW ‘22 –‘23 | Pleasure is for everybody

Φορέσε rollers, ανέβα στο ποδήλατο, στα πατίνια, στα skateboard. Χόρεψε με την καρδιά σου ακούγοντας το αγαπημένο σου τραγούδι, δοκίμασε να «πετάξεις» κάνοντας εναέριες κινήσεις με χορευτική χάρη ή δυναμική κίνηση. Άσκηση ή παιχνίδι; Δεν έχει σημασία. Αρκεί να το απολαμβάνεις. Το πώς το ξέρεις μόνο εσύ. Γιατί  ο καθένας μας είναι διαφορετικός, και ο καθένας έχει την επιλογή να απολαμβάνει και να εκφράζεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

#pleasureisforeverybody

Δεν παίζει ρόλο το φύλο, η εθνικότητα ή η ηλικία σου, το ύψος, τα κιλά ή η φυσική σου κατάσταση: βρες τις δραστηριότητες που σου δίνουν pleasure, και αφιερώσου σε αυτές όσο περισσότερο μπορείς. Σου αξίζει! Αυτή είναι η λογική και πίσω από τη νέα συλλογή της Bdtk, που έρχεται να αγκαλιάσει κάθε σώμα – every body αλλά και everybody κυριολεκτικά.

Όσο για το τι είναι η απόλαυση; Οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας Bdtk FW ’22-’23 μοιράζονται τις δικές τους ερμηνείες:

Απόλαυση για μένα…

… είναι να είμαι στον αέρα, να μεταφέρω το βάρος μου και να νιώθω για λίγο ότι νικάω τη βαρύτητα

… είναι το συναίσθμα που παίρνω όταν κάνω ποδήλατο, ενόργανη και τούμπες, που καταλήγουν σε χτυπήματα, μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω

… είναι όταν κινούμαι στον ρυθμό και εκφράζομαι ελεύθερα δίχως να χρειαστεί να λέω λόγια

… είναι να είμαι κοντά στο σώμα μου κάνοντας rollers

Η Bdtk συνεχίζει να σου θυμίζει ότι αν κάτι αξίζει σε αυτή τη ζωή είναι να την απολαμβάνεις. Απόλαυσε το σώμα σου, την κάθε μέρα σου και την κάθε στιγμή. Είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή στο κατάστημα της Bdtk στο Mediterranean Cosmos!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

X