Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
2310 471420
https://notos.com.gr
Η Notos com εγκαινιάζει ένα νέο concept καταστημάτων ένδυσης με την υπογραφή «5 Star Store». Η φιλοσοφία αυτού του νέου φιλικού τύπου καταστημάτων συνοψίζεται στην προσπάθεια να παρέχει άριστες υπηρεσίες και συναρπαστικό προϊόν σ’ ένα όμορφο, θετικό και προσωπικό περιβάλλον. Ένα κατάστημα που θα σας κάνει να αισθάνεστε σπίτι σας.
Η υπογραφή “5 Star Store” υποδηλώνει την άριστη ποιότητα, το κομψό περιβάλλον αγορών και το εξαιρετικό σέρβις, επιπέδου 5 αστέρων. Το «5 Star Store» μόλις άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Επιλογές από τα παγκοσμίως καταξιωμένα brands POLO RALPH LAUREN, BARBOUR & LA MARTINA πλαισιώνουν το 80 μ2 κατάστημα δημιουργώντας ένα one stop shopping destination για τον άνδρα.
POLO RALPH LAUREN
Από το 1967 ο Ralph Lauren έχει ορίσει την ουσία του αμερικανικού στυλ. Με χρυσό κανόνα την ισορροπία μεταξύ «διαχρονικού» και «σύγχρονου» ο Ralph Lauren δημιουργεί συλλογές που εκφράζουν μια μοναδική αίσθηση του προσωπικού του ύφους εμπλουτισμένο από την πλούσια οπτική απεικόνιση του περιβάλλοντος γύρω του : η ρουστίκ ομορφιά της Αμερικανικής Δύσης, η χρυσή και λαμπερή εποχή του Hollywood, η καινοτομία στο σχεδιασμό και η αυθεντικότητα. Για πάνω από σαράντα χρόνια,ο Ralph Lauren είναι το απόλυτο Fashion Legend. Στο κατάστημα θα βρείτε την πλήρη ανδρική σειρά, Blue Label.
BARBOUR
Η βρετανική εταιρία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Θεσσαλονικείς να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους ρούχα και αξεσουάρ από την BARBOUR. Με φόντο τη βρετανική παράδοση, τη δεξιοτεχνία, την τεχνογνωσία και το αλάνθαστο στυλ η συλλογή Barbour αποθεώνει την προσοχή στις λεπτομέρειες, σχεδιάζοντας ρούχα για τον μοντέρνο άνδρα που εκτιμά την αιτία και το νόημα πίσω από τις κρυμμένες τεχνικές λεπτομέρειες ενός ρούχου.
LA MARTINA
H La Martina είναι μία εταιρεία ρούχων-θρύλος για την Αργεντινή. Συγκεκριμένα η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευαστής εξοπλισμού για τους αθλητές Polo, κάτι που πετυχημένα συνεχίζει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με το αθλητικό ρούχο, δημιουργεί μια από τις πλέον επιθυμητές και αναγνωρίσιμες casual συλλογές .
Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας παρουσιάζει δύο αθλητές Polo να αγωνίζονται πάνω στα άλογα τους, ενώ το επίσημο motto της είναι: ‘La Martina:Tradición de Polo Argentino’. Κάθε προϊόν La Martina είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και δοκιμασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την τελειότητα ποιότητας και εφαρμογής.
X