Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
2310 475300
https://accessfashion.gr/

Στο κατάστημα της Access Fashion μπορείτε να βρείτε και τις 3 γραμμές της συλλογής μας, access, spell και eight, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαχρονική κομψότητα, τάσεις της παγκόσμιας fashion σκηνής και casual street style νεανικές επιλογές συνυπάρχουν σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής όπου η εμπειρία του shopping γίνεται μοναδική.

Η Access Fashion εισήλθε στον μαγικό κόσμο της μόδας το 2000 με στόχο να προσφέρει στη γυναίκα τον πιο δυνατό συνδυασμό μόδας και ποιότητας και με όραμα να κατακτήσει την Ελλάδα και τις παγκόσμιες αγορές. Με έδρα τα ιδιόκτητα κτίριά της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και δυνατό πλεονέκτημά της μια έμπειρη και δημιουργική ομάδα, καταφέρνει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. To δημιουργικό της τμήμα αναλαμβάνει την σχεδίαση και την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων με όνειρο να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να νιώθει μοναδική.

Η παρουσία της σε περισσότερα από 120 σημεία εντός Ελληνικής επικρατείας και η εξάπλωση της στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Βόρειας Κεντρικής και Νότιας Αμερικής την εδραιώνουν στις καρδιές της σύγχρονης γυναίκας ανά τον κόσμο.

X