Περιοχή: Τυρκουάζ
Επίπεδο 1
2310 472678
https://www.sakellaris.gr/

Η επίσκεψή σας στο κατάστημα Ανατομικά ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ στο Mediterranean Cosmos αποτελεί μοναδική εμπειρία καθώς εκεί θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία στις κορυφαίες εταιρείες υποδημάτων. Στο χώρο μας θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια της ΒΙRKENSTOCK, GABOR, MEPHISTO, IMAC κ.ά, που στόχο έχουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του πέλματός σας και να σας χαρίσουν το πιο αναπαυτικό και ανάλαφρο βάδισμα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε γυναικέια, ανδρική και παιδική συλλογή.

Ανατομικά Σακελλάρη

Το 1985 ο Νικόλαος Σακελλάρης ιδρύει την εταιρεία «Ανατομικά Σακελλάρη», ξεκινώντας την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο του ανατομικού υποδήματος. Το πρώτο μας κατάστημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Ερμού και της πλατείας Συντάγματος.

Έκτοτε, με σταθερά βήματα καταφέραμε να κατακτήσουμε την ελληνική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη ποικιλία των κορυφαίων brands ανατομικών υποδημάτων, όπως Birkenstock, Gabor, Mephisto, Imac, των οποίων είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και πολλών άλλων, που υπάρχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα.

Επενδύοντας συνεχώς στην υψηλή ποιότητα, την τεχνογνωσία και το σύγχρονο design, απευθυνόμαστε σε όλους όσοι επιλέγουν την άνεση και την κομψότητα στην καθημερινότητά τους. Με γνώμονα την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής, προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό ανατομικά υποδήματα παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands στις πιο προσιτές τιμές.

X