Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
2310 473915
http://www.bejewel.gr/
bejewel by THALIA EXARCHOU
Μοντέρνες συλλογές κοσμημάτων, με νεανικές φόρμες, σύγχρονο ύφος με μία ματία ανανέωσης. Δημιουργίες απο ασήμι 925, 14Κ, 18K με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και μπριγιαν. Σχέδια έμπνευσης της Θάλειας Εξάρχου καθώς και απο διεθνείς σχεδιαστές.
THALIA EXARCHOU
Η Θάλεια Εξάρχου δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος εδώ και 30 χρόνια. Με μεγάλη φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή επιλέγει τους πολύτιμους λίθους, που στη συνέχεια με γνώση, πάθος και την ποιότητα που τη διακρίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης. Εκείνο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της και είναι η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού της, είναι η διαχρονικότητα των κοσμημάτων της, η μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου, η κλασσική ελληνική φόρμα σε μοντέρνα γραφή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η σημασία στην λεπτομέρεια της εκτέλεσης των κοσμημάτων, έτσι ώστε από όποια οπτική γωνία και αν τα παρατηρεί κανείς, να διακρίνει το άρτιο φινίρισμα, την άψογη υλοποίηση της αρχικής ιδέας καθώς και την τέλεια εφαρμογή.
Li-LA-LO
Τα κοσμήματα Li-LA-LO χαρακτηρίζονται από πρωτότυπα σχέδια, εξαιρετική ποιότητα και άψογο φινίρισμα. Χρησιμοποιώντας χρυσό 18Κ, ασήμι 925°, μπριγιάν και πολύτιμους λίθους δημιουργούμε κοσμήματα που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας συνοδεύοντας την όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς ανταποκρίνονται στο στυλ ακόμη και της πιο απαιτητικής. Χρησιμοποιώντας ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές δημιουργούμε για εσάς τις πιο όμορφες χειροποίητες συλλογές.
VERY GAVELLO
Ο οίκος Gavello παρουσιάζει το νέο δυναμικό Unisex brand το οποίο φέρει τη δημιουργική υπογραφή των Rinaldo & Elisabetta Gavello. Τα VERY GAVELLO με κύρια χαρακτηριστικά τον άψογο σχεδιασμό, τη λιτότητα, την κομψότητα και τη ροκ διάθεση, σχεδιάστηκαν για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα & την πολυτέλεια στην έκφραση του στυλ μέσα από την ξεχωριστή αισθητική σε δημιουργίες προσιτές σε όλους. Το brand του Οίκου Gavello φιλοξενεί δημιουργίες από χρυσό 9Κ, essenza και ασήμι.
X