Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 0
2310 383106
https://brandhouse.shoes/
Η εταιρία 2ΧΜ ΕΛΛΑΣ, αντιπρόσωπος της Crocs στην Ελλάδα ανοίγει το νέο της κατάστημα στο Mediterranean Cosmos και περιμένει όλους τους πιστούς της φίλους να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συλλογές της.
Crocs – Ένα από τα υποδήματα που άλλαξαν τον κόσμο του υποδήματος
H τεράστια επιτυχία της Crocs βασίζεται στο πρωτοποριακό ελαφρύ υλικό Croslite™ που δίνει την αίσθηση ότι δε φοράς κάτι στο πόδι σου.
Το Croslite™ είναι ένα υλικό από κλειστής-κυψέλης ρητίνη το οποίο δεν είναι πλαστικό ούτε καουτσούκ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απορροφητικό υλικό για μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών. Οι κλειστές κυτταρικές ιδιότητες του αντιστέκονται στην οσμή, αναστέλλουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων και είναι μη τοξικά. Αυτό το ευέλικτο υλικό μπορεί να φορεθεί δίπλα στο δέρμα και να καθαριστεί μόνο με σαπούνι και νερό.
Παρόλο που η Crocs εχει γίνει παγκοσμίως γνωστή από το κλασσικό Clog η συλλογή της είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη και ακολουθεί όλες τις τάσεις της εποχής κρατώντας πάντα το ίδιο ανάλαφρο σχεδιασμό προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε υποδήματα κλειστά, μπότες και παιδικά παπούτσια.
X