Περιοχή: Outdoor
Επίπεδο 0
2310475545
https://www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Estrella-Cosmos-592455111285077/

Tο εστιατόριο Estrella ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή σερβίροντας ένα all day breakfast & brunch μενού.

Αβγά μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, pancakes, burgers, ζυμαρικά, φρέσκοι χυμοί, ελληνικά κρασιά, μπύρες και cocktail είναι κάποιες από τις επιλογές που σερβίρονται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Δοκιμάστε το #bougatsan, το κρουασάν που σερβίρεται με ζεστή κρέμα μπουγάτσας, την πίτσα σε ζύμη από κουλούρι Θεσσαλονίκης, premium pancakes και πολλές vegan και vegetarian επιλογές γεύματος.

Healthy χυμοί φρούτων εποχής, specialty 3ης γενιάς καφές private roasting και 12 είδη τσαγιού από ελληνικά βότανα συμπληρώνουν το πιο επιτυχημένο all day εστιατόριο το οποίο σερβίρει κάθε μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Βασισμένο στη φιλοσοφία του all-day μενού, τo Εstrella προτείνει επιλογές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του breakfast. Βασισμένο σε μια λογική comfort/casual food, με επιρροές από αμερικανικό dinner και χτισμένο με τρόπο οικείο και κατανοητό από το κοινό του, το φαγητό του Estrella είναι πλέον trademark για όσους αγαπούν την ποπ γαστρονομία που δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Με αναφορές στον παγκόσμιο τύπο (New York Times, Saveur, National Geographic, BBC, Olive Magazine, Mindfood, Conde Nast Traveller, Yahoo Traveller και Guardian) είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα εστιατόρια που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

X