Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
210 4193888
http://www.iqos.com/

Γνώρισε το IQOS στο Mediterranean Cosmos!

Με την επίσκεψή σου στο κατάστημα IQOS, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Mediterranean Cosmos, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το IQOS και να ανακαλύψεις την νέα εμπειρία απόλαυσης καπνού, που θερμαίνεται, δεν καίγεται.

Το IQOS Boutique Store στο Mediterranean Cosmos ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές Boutique Design και την νέα σχεδιαστική ταυτότητα του IQOS, παρουσιάζοντας την πλήρη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών του IQOS.

Θα ενημερωθείς για την πρωτοποριακή τεχνολογία του IQOS και θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την γεύση πραγματικού καπνού χωρίς φωτιά, χωρίς στάχτη και χωρίς τον καπνό του τσιγάρου. Όλα αυτά, με την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου συμβούλου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, minimal περιβάλλον.

Στο κατάστημα θα βρεις την μεγάλη ποικιλία σε IQOS αξεσουάρ, για να διαμορφώσεις το IQOS σου όπως ακριβώς σου αρέσει. Επίσης, η δωρεάν υπηρεσία καθαρισμού της IQOS συσκευής είναι διαθέσιμη καθημερινά. Ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει την IQOS συσκευή σου με το ειδικό Kit Καθαρισμού, θα λύσει οποιαδήποτε απορία σου και θα μοιραστεί μαζί σου χρήσιμα tips για την μοναδική IQOS εμπειρία σου.

Όπως σε όλα τα καταστήματα IQOS, υπάρχει η πιστοποίηση «CoVid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria. Η πιστοποίηση αυτή διασφαλίζει την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας απέναντι στην πανδημία της νόσου Covid-19, τόσο για τους καταναλωτές μας όσο και τους εργαζόμενους μας.

Καλώς ήρθες στο κατάστημα IQOS!

To IQOS απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους καπνιστές, οι οποίοι διαφορετικά θα συνέχιζαν να καπνίζουν.

X