Περιοχή: Outdoor
Επίπεδο 0
2310 472262
http://www.lapasteria.gr/
Σε ένα ζεστό περιβάλλον που θυμίζει γνήσια ιταλική trattoria, ο πολυβραβευμένος chef της La Pasteria Ettore Botrini χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα. Pasta για κάθε διάθεση και προτίμηση, σαλάτες και ορεκτικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς, μοναδικά πιάτα με κρέας ή ψάρι, παραδοσιακά ριζότο και η πιο νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη περιμένουν τους επισκέπτες του νέου εστιατορίου για να γνωρίσουν την ιταλική κουζίνα στην πιο αυθεντική εκδοχή της!
Παράλληλα με το φαγητό σας, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά cocktails και αγαπημένες ετικέτες κρασιών στην εντυπωσιακή μπάρα του νέου καταστήματος! Τέλος, στο νέο κατάστημα θα βρείτε corner με παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα που μπορείτε να πάρετε για το σπίτι, όπως ιδιαίτερα ζυμαρικά, αυθεντικό ρύζι για ριζότο, σπάνια ιταλικά κρασιά, προϊόντα με τρούφα, μοναδικές σάλτσες με δημιουργικές συνταγές και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις!
Στη La Pasteria επίσης μπορείτε να βρείτε 3 προτάσεις ολοκληρωμένων αλλά και οικονομικών menu με αγαπημένες συνταγές της La Pasteria: Menu Classico, με 12€, Menu Speciale με 15€ και Menu Esclusivo με 18€.
Για κάθε περίσταση, η La Pasteria αποτελεί σημείο αναφοράς στην γαστριμαργική σκηνή της Θεσσαλονίκης: γεύμα μετά από τη βόλτα ή πριν το σινεμά, επαγγελματικές ή προσωπικές συναντήσεις, ρομαντικά δείπνα και οικογενειακές εξόδους, το νέο εστιατόριο προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, στις πιο προσιτές τιμές.
X