Περιοχή: Κίτρινη
Επίπεδο 1
2310 383 257
http://www.nak.gr/

Η ΝΑΚ Shoes ιδρύθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη και από τότε παραμένει ενεργή στο εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων αξεσουάρ. Σήμερα, διατηρεί 20 καταστήματα λιανικής πώλησης και ένα τρομερά επιτυχημένο e-shop και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και στους καταναλωτές της ως το brand name με τα πιο ποιοτικά προϊόντα, τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ικανότητα να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη κάθε ηλικίας.

Ο πολυπροϊοντικός χαρακτήρας της αλλά και η ποικιλία πιστοποιείται από τα 200 brands και τα χιλιάδες προϊόντα, παπούτσια και δερμάτινα αξεσουάρ. Στην συλλογή της θα ανακαλύψετε διεθνή κορυφαία brands σε αποκλειστικότητα όπως Steve Madden, Ecco, Rockport, Valleverde, Brunate, Nina New York, Dune London, Santoni, Marc Fisher, Moreschi, Pikolinos, Bohonomad αλλά και πολλά ακόμη όπως Bibi, Anna Virgili, Lelli Kelly, Pampili, Reef, Ugg.

Η ΝΑΚ παραμένει πιστή στις αξίες της και συνεχίζει να προσφέρει υψηλή ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Ο κόσμος αλλάζει, ο χώρος της μόδας αλλάζει και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς εστιάζοντας στη βιωσιμότητα, σε λιγότερο ή καθόλου επιβλαβή υλικά κατασκευής για τον πλανήτη. Προτεραιότητα μας είναι η omnichannel εμπειρία του καταναλωτή. Ακολουθήστε τα Social Media μας για περισσότερο inspiration!

X