Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
2310 383456
http://www.adamakos.gr/
Ποιότητα, αισθητική και συνεχής εξέλιξη!
Η NAVY & GREEN, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, παρουσιάζει στο κοινό τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή.
Η NAVY & GREEN ξεχωρίζει και συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο της Ανδρικής Ένδυσης στην Ελλάδα.
Τι είναι αυτό που έχει κερδίσει το απαιτητικό ελληνικό κοινό και οδηγεί την NAVY & GREEN στην επιτυχία; Η σημασία στη λεπτομέρεια, η επένδυση στην ποιότητα και την κομψότητα των ρούχων και αξεσουάρ, δίνοντας ειδικό βάρος στις συμφέρουσες τιμές. Η εταιρία ποτέ δεν παρέκκλινε από τις αρχές της και επένδυσε στα στοιχεία εκείνα που έφεραν την NAVY & GREEN στην κορυφή.
Όλα τα παραπάνω, συνδυαζόμενα με διεθνείς συνεργασίες και με μια δυναμική εμπορική στρατηγική, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Η μόδα εξελίσσεται διαρκώς και η Navy & Green μεγαλώνει μαζί της, προσφέροντας στο κοινό ιδανικές σπορτίφ, καθημερινές αλλά και business look ενδυματολογικές επιλογές.
Με νέα καταστήματα στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στην Κύπρο και εμφατική παρουσία του brand σε όλα τα σημαντικά πολυκαταστήματα και MALLS της Ελλάδος, η value for money πολιτική της NAVY & GREEN είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η συνεχής προσπάθεια εξέλιξης έχει εμφανή αποτελέσματα και προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η εταιρία αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυό της εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κοινού πανελλαδικά, διαθέτοντας τα προϊόντα και τις νέες συλλογές της σε περισσότερα καταστήματα και σημεία πώλησης.
X