Περιοχή: Outdoor
Επίπεδο 0
2310 473 760
http://www.fridays.gr/

O χώρος είναι διαφορετικός και γεμάτος ενέργεια, με οθόνες σε κεντρικά σημεία και ροκ μουσική που παίζει από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ. Η fun ατμόσφαιρα, το ζεστό περιβάλλον, το έμπειρο και κεφάτο προσωπικό, τα γευστικά πιάτα με μοναδικές συνταγές που ετοιμάζονται με την παραγγελία, αποτελούν ιδανική πρόταση για κάθε στιγμή.

Στα T.G.I. Friday’s® bar – restaurants μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων signature ειδών, όπως τα Potato Twisters από φρεσκοκομμένη πατάτα ή το μοναδικό Jack Daniel’s® Grill, αυθεντικές γεύσεις από το Tennessee, με την μυστική συνταγή της Jack Daniel’s sauce, αποκλειστικότητα των T.G.I. Friday’s®. Οι γευστικές σαλάτες, όπως την Grapefruit-Apple Salad ή την Barbecue Salad, τα λαχταριστά επιδόρπια με το μοναδικό Oreo Madness® ή το Death by Chocolate. Πέρα όμως από υπέροχα πιάτα στα T.G.I. Friday’s® μπορείτε να απολαύσετε απίθανα cocktails όπως η φημισμένη Friday’s® Margarita.

Ιδανικός προορισμός για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα ή για business lunch με συνεργάτες, για ένα cocktail μετά το γραφείο ή για βραδινή έξοδο με φίλους και την οικογένεια.

Χαρακτηριστικό είναι το παραδοσιακό happy birthday που γιορτάζουν με μοναδικό τρόπο οι σερβιτόροι των T.G.I Friday’s®. Πρωτοποριακά events και πολλά happenings σε μια φανταστική ατμόσφαιρα που συνθέτουν την εμπειρία T.G.I Friday’s®.

X