Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 0
211 1088172
https://underarmour.unlimitedsport.gr

Το κορυφαίο κατάστημα αθλητικών ειδών βρίσκεται στην καρδιά του Mediterranean Cosmos για να προσφέρει την απόλυτη αθλητική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού, έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου.

Το νέο Brand House της Under Armour στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί το 2ο  κατάστημα Under Armour στην συμπρωτεύουσα. Στα 151 τ.μ. του καταστήματος, μπορεί κανείς να δοκιμάσει τον κορυφαίο αθλητικό εξοπλισμό της Under Armour, της εταιρίας που φέρνει τις καινοτομίες στην αθλητική ένδυση και υπόδηση και την οποία επιλέγουν  κορυφαίοι αθλητές και ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Υδροαπωθητικά υφάσματα, ρούχα για κάθε θερμοκρασία και υποδήματα με πρωτοπόρες τεχνολογίες είναι μόνο κάποια από τα προϊόντα που μπορεί να βρει ο καταναλωτής σε ένα Under Armour Brand House.

Η νέα Collection της Under Armour,  πλέον διαθέσιμη στο Mediterranean Cosmos  Brand House, διαθέτει εξειδικευμένο και βραβευμένο εξοπλισμό για κάθε είδος γυμναστικής αλλά και lifestyle sportswear. Το νέο κατάστημα είναι χωρισμένο σε αντρικό, γυναικείο και παιδικό τμήμα, με σημάνσεις για το κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Όλοι πλέον μπορούν να αναβαθμίσουν τις επιδόσεις τους στο αγαπημένο τους άθλημα / hobby με μια μόνο επίσκεψη στο Under Armour’s Brand House στο Mediterranean Cosmos.


Όλα ξεκίνησαν το 1996, όταν ο Kevin Plank, τότε αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Maryland, παρατήρησε ότι οι βαμβακερές φανέλες που φορούσε πάντοτε μούσκευαν και βάραιναν με τον ιδρώτα. Μία σκέψη πέρασε από το μυαλό του για ένα τεχνικά ανώτερο μπλουζάκι που να αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να απορροφά την υγρασία. Ένα αθλητικό μπλουζάκι που να συνεργάζεται με το σώμα, ώστε να ρυθμίζει τη θερμοκρασία και να βελτιώνει την απόδοση. Η Under Armour χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης ως πρωτοπόρος σε τεχνικά αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τους αθλητές δροσερούς, στεγνούς και ανάλαφρους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή προπόνησης.

Μπορεί η τεχνολογία πίσω από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Under Armour για άνδρες, γυναίκες και παιδιά να είναι πολύπλοκη, ωστόσο η λογική για να απολαύσει κανείς τα οφέλη των προϊόντων είναι αρκετά απλή: η σειρά HeatGear® είναι ιδανική για όταν κάνει ζέστη, η σειρά ColdGear® για όταν κάνει κρύο και η σειρά AllSeasonGear® για τις ενδιάμεσες θερμοκρασίες καθώς προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να κάνουμε όλους τους αθλητές καλύτερους μέσα από το πάθος, το σχεδιασμό και το αδιάκοπο κυνήγι για καινοτομία.

X