Τα γυαλιά ηλίου που θα χαρίσουν προστασία και στιλ!

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο must αξεσουάρ του καλοκαιριού, που θα προστατέψουν τα μάτια σου από τον ήλιο, αλλά και θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου, με μόνο μία κίνηση!

Article by Maria Tavridou

For her

Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, που θα βρεις στο κατάστημα TOMMY HILFIGER, διαθέτουν κοκάλινο σκελετό και σχήμα πεταλούδας και θα σε συντροφεύουν στις πιο grande εμφανίσεις σου!

Acetate sunglasses, TOMMY HILFIGER

Αν προτιμάς τους πιο τετραγωνισμένους σκελετούς, αυτά τα γυαλιά ηλίου του brand Vogue, με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα! Θα τα βρεις στο κατάστημα GrandOptical.

Vogue sunglasses, GrandOptical

Για μία πιο σύγχρονη εμφάνιση, επέλεξε κοκάλινα γυαλιά ηλίου με κομψό και λεπτό οβάλ σχήμα, κατάλληλο για κάθε περίσταση, όπως αυτό το ζευγάρι του brand GCDS, που προσφέρει το κατάστημα MARK AaLEN.

Acetate sunglasses GCDS, MARK AaLEN

Αν, πάλι, προτιμάς τα έντονα χρώματα, τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, με μεγάλο σκελετό και σκούρο φακό, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα! Θα τα βρεις στο κατάστημα GUESS.

Orange sunglasses, GUESS

For him

Αυτά τα υψηλής ποιότητας γυαλιά ηλίου, που θα βρεις στο κατάστημα tricks & treats, θα προστατέψουν τα μάτια σου από τις ακτίνες UVA και UVB και θα σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή του καλοκαιριού σου!

Sun- Le Marais by tricks & treats

Κάνε μία ξεχωριστή εμφάνιση, με γυαλιά ηλίου Red Bull με διάφανο σκελετό και χρωματιστό μπλε φακό, τα οποία διαθέτουν 100% προστασία UV. Αναζήτησέ τα στο κατάστημα zero gravity.

Red Bull SPECT Smoke Earle-004P sunglasses, zero gravity

Αν θέλεις να κάνεις το απόλυτο statement αυτό το καλοκαίρι, επίλεξε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, με χρυσές λεπτομέρειες, όπως αυτό το limited edition ζευγάρι DITA RAKETO, που θα βρεις στο κατάστημα OPTICAL Papadiamantopoulos!

DITA RAKETO limited edition, OPTICAL Papadiamantopoulos

Τα συγκεκριμένα γυαλιά του brand OAKLEY διαθέτουν μαύρο matte χρώμα και ορθογώνιο σκελετό, ενώ είναι ιδανικά τόσο για την πόλη, όσο και για την παραλία! Θα τα κάνεις δικά σου με μια επίσκεψη στο κατάστημα SUNWEAR.

Men’s sunglasses OAKLEY PARLAY, SUNWEAR

X