Φθινοπωρινή διακόσμηση στα χρώματα των πεσμένων φύλλων

Φθινοπωρινή διακόσμηση στα χρώματα των πεσμένων φύλλων

Πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο... Τα χρώματα των φύλλων που πέφτουν και το αγαπημένο ρόφημα του φθινοπώρου – το pumpkin spice – γίνονται πηγές έμπνευσης για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργώντας τις πιο cozy γωνιές!

Spicy morning

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να περάσετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στο σπίτι. Για να αρχίσετε την ημέρα σας με φθινοπωρινή διάθεση, ξεκινήστε ανανεώνοντας τη συλλογή από τις κούπες σας. Το κατάστημα H&M προσφέρει μία κεραμική κούπα με υάλωμα αντίδρασης που δημιουργεί χρωματικές διακυμάνσεις του κίτρινου, ενώ στο κατάστημα Cook-Shop θα βρείτε τις πιο artistic πορσελάνινες κούπες, εμπνευσμένες από τα έργα τέχνης του Van Gogh. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα στην άνεση του καναπέ σας, τον οποίο μπορείτε εξίσου εύκολα να “ντύσετε” στα χρώματα του φθινοπώρου, επιλέγοντας τις διακοσμητικές θήκες μαξιλαριών, που προτείνει το κατάστημα ΆΝΕΜΟΣ.

Spicy meals 

Προκειμένου να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στη μαγεία του φθινοπώρου, σερβίρετε κάθε γεύμα σας σε fall-inspired πιάτα. Το κατάστημα Domus Homus σάς προσφέρει μια ρομαντική φθινοπωρινή σειρά πιάτων πορσελάνης, που διακοσμούνται με λεπτεπίλεπτα άνθη του αγρού. Αν είστε λάτρεις της μαξιμαλιστικής διακόσμησης, το κατάστημα Παρουσίαση σάς προτείνει την πορσελάνινη σειρά πιάτων της Versace, στα χρώματα του αγαπημένου pumpkin spice latte.

Cozy nights 

Ολοκληρώστε τα ήρεμα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου, με μία βραδιά αφιερωμένη στον εαυτό σας. Απολαύστε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο συντροφιά με το ζεστό άρωμα του salted caramel candle – ZARA Home – το οποίο θα κάνει το μπάνιο σας να ευωδιάζει σαν ένα πολυτελές παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο! Κουκουλωθείτε με το cozy, κόκκινο μπουρνούζι από το κατάστημα Nef - Nef Homeware και συνεχίστε τη ρουτίνα περιποίησής σας υπό το χαλαρωτικό φως ενός κεριού – κατάστημα Flying Tiger Copenhagen.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!