Ποια beach essentials θα χρειαστείτε για τις εμφανίσεις σας στην παραλία;

Ποια beach essentials θα χρειαστείτε για τις εμφανίσεις σας στην παραλία;

Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου έχει ξεκινήσει και επίσημα! Δείτε ποια είναι τα beach essentials, που δεν πρέπει να παραλείψετε να πάρετε μαζί σας για τις εξορμήσεις σας πλάι στο κύμα.

Το πιο βασικό item για τις εμφανίσεις στην παραλία δεν είναι άλλο από το μαγιό. Για το φετινό καλοκαίρι, οι τάσεις της μόδας αναδεικνύουν τα ολόσωμα μαγιό σε top επιλογή. Για τα beach parties, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με γυαλιστερό ύφασμα σε ένα έντονο χρώμα – κατάστημα Minerva. Αν, πάλι, προτιμάτε ένα minimal σχέδιο, τότε ένα ολόσωμο μαγιό με ριγέ λεπτομέρειες – κατάστημα Parabita – είναι μια διαχρονική επιλογή, που δε θα αποχωριστείτε στις καλοκαιρινές στιγμές σας.

Εκτός από τα μαγιό, στην κατηγορία των beach essentials ανήκουν και τα resort wear. Μία crochet μπλούζα με μακρύ μανίκι – κατάστημα OYSHO – σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι άνετα πέδιλα – Pantofleria – θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε μια κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση για την παραλία. Για να ολοκληρώσετε το beachwear σύνολό σας, μην παραλείψετε μία ιδιαίτερη πετσέτα θαλάσσης με πολύχρωμα prints, η οποία μπορεί να μεταμορφωθεί σε παρεό – κατάστημα Sugarfree.

Για τις εξορμήσεις σας πλάι στο κύμα, θα χρειαστείτε και μία τσάντα παραλίας. Αν θέλετε μια beach bag με πολύ χώρο, η οποία θα χωρέσει όλα τα beach essentials που θέλετε να πάρετε μαζί σας, μία μπεζ τσάντα παραλίας – κατάστημα Elegance – αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς. Μέσα της, μην ξεχάσετε να ρίξετε και ένα ευχάριστο βιβλίο, όπως το “Άνθρωποι που διαβάζουν στην παραλία” – IANOS – που θα σας βοηθήσει να περάσετε μία ξέγνοιαστη και ήσυχη ημέρα στη θάλασσα. Τέλος, αν ψάχνετε για ένα μικρό τσαντάκι, που θα μπορείτε να φορέσετε στα beach parties ή τις βραδινές εξόδους σας στο νησί, επιλέξτε ένα clutch παραλίας, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Havaianas.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!