Σχολικές τσάντες για κάθε ηλικία

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την επιστροφή στο σχολείο! Το κουδούνι χτυπάει όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς, που καλούνται να προετοιμάσουν κατάλληλα τα μικρά τους. Και, φυσικά, την πρώτη θέση στη λίστα αγορών με τα απαραίτητα κερδίζουν οι σχολικές τσάντες!

Article by Christina Mai

Η επιλογή της τσάντας είναι σημαντική υπόθεση για το μικρό σου, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της σχολικής ζωής του! Οι σχολικές τσάντες για κορίτσια που ετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο είναι γεμάτες ροζ και χαριτωμένες λεπτομέρειες. Το σακίδιο σε σχήμα αρκουδάκι από το mayoral, η τσάντα πλάτης με την Πέππα το γουρουνάκι από το ENERGIERS, αλλά και η τσάντα σε στυλ φακέλου με φτερά πεταλούδας από το LAPIN HOUSE είναι επιλογές που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τη μικρή σου. Αν ψάχνεις σχολικές τσάντες για αγόρια νηπιαγωγείου, η απάντηση βρίσκεται στο COMFUZIO, σε μία τσάντα γεμάτη με χρώματα και cool σχέδια για τον καλύτερο “παίκτη” του σχολείου.

Ροζ σακίδιο σε σχήμα αρκουδάκι, mayoral

Τσάντα πλάτης νηπιαγωγείου με την Πέππα το γουρουνάκι, ENERGIERS

Ροζ σακίδιο με φτερά πεταλούδας, LAPIN HOUSE

Must yummy τσαντάκι φαγητού, COMFUZIO

H μικρή σου μαθήτρια μπορεί να ταξιδέψει σε παραμυθένιους κόσμους με μία σχολική τσάντα δημοτικού με μονόκερο από το κατάστημα MΟΥΣΤΑΚΑΣ ή με ένα ροζ σακίδιο πλάτης τρόλεϊ Santoro από το κατάστημα Alouette.

Κοριτσίστικη τσάντα με μονόκερο, MΟΥΣΤΑΚΑΣ

Σακίδιο πλάτης τρόλεϊ Santoro Gorjuss, alouette

Το ίδιο σημαντική είναι και η μετάβαση στο γυμνάσιο! Οι σχολικές τσάντες γυμνασίου πρέπει να συνδυάζουν το coolness και το fun και ένα μοτίβο μονόκερου είναι μία εκπληκτική επιλογή για κάθε ηλικία. Η έφηβη κόρη σας θα βρει την τσάντα που της ταιριάζει στο κατάστημα Public, για να εντυπωσιάσει στο σχολείο.

Τσάντα πλάτης Coolbee small unicorn, Public

Η άνεση είναι το Α και το Ω για τις σχολικές τσάντες λυκείου. Γι’ αυτό και οι μαθητές προτιμούν τις τσάντες backpack στις τελευταίες τάξεις της μαθητικής τους πορείας. Minimal σχέδιο και twist προσθήκες συνδυάζονται υπέροχα στο σακίδιο πλάτης Kipling, που θα βρεις στο BAG STORIES.

Kipling σακίδιο πλάτης, BAG STORIES

X