Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 1
2310 476006
http://www.annamariamazaraki.gr/

Η Εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη έχει 25 καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είμαστε υπερήφανοι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε τα κοσμήματα μας σε 60 εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα και να στηρίζουμε την ελληνική αργυροχρυσοχοΐα. Έχουμε την τύχη να προερχόμαστε από ένα τόπο όπου η τέχνη και η παράδοση του κοσμήματος ανθίζει εδώ και 6 ολόκληρους αιώνες. Σχεδιάζοντας κοσμήματα νιώθουμε ότι συνεισφέρουμε στην διατήρηση και συνέχιση της Ελληνικής παράδοσης δίνοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη νότα στα σχέδια μας.

Η αφθονία των φυσικών πόρων της χώρας μας, η απλότητα των ελληνικών χρωμάτων και των τοπίων μας αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των συλλογών μας. Είμαστε ένα με την ελληνική παράδοση και τα σύμβολα που προκύπτουν από αυτήν όπως το ματάκια, τα φλουριά και οι σταυροί, σύμβολα τα οποία είναι συνδεδεμένα με την εταιρεία μας και μας χαρακτηρίζουν.

Σκοπός μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας από χρυσό Κ18, Κ14, Κ9, ασήμι 925 και ορείχαλκο τα οποία είναι προσιτά σε όλες τις γυναίκες. Κοσμήματα που τονίζουν την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα της καθεμιάς από εμάς. Πέρα από ένα αξεσουάρ μόδας, το κόσμημα συμβολίζει προσωπικές στιγμές και μας συντροφεύει σε σημαντικά κομμάτια της ζωής μας.

Η εταιρεία μας σήμερα δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς την συμβολή της υπέροχης ομάδας μας. Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη αποτελείται  από 100 γυναίκες, 100 μοναδικές, δυναμικές και ιδιαίτερες γυναίκες, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον όπου κάθε μια από εσάς θα αισθανθεί μοναδική!

.showroom

X