Περιοχή: Πράσινη
Επίπεδο 1
2310 474883
https://www.docaofficial.com/el/
Καλωσήρθατε στον δικό μας κόσμο. Σε έναν κόσμο γεμάτο με πάθος, όνειρα και δημιουργία.
Η DOCA γιορτάζει τα 34α γενέθλιά της αυτό το χρόνο. Είκοσι-πέντε χρόνια υπέροχων στόχων που επιτεύχθηκαν ένας – ένας. Από το πρώτο λανσάρισμα των αξεσουάρ DOCA, μέχρι την ανάδειξη του brand σε έναν από τους πρωταγωνιστές στη μόδα με την καθιέρωση του Total Look στην Ελλάδα και σε πολλά σημεία του πλανήτη.
Θεωρούμε ότι η μόδα είναι η τέχνη της προσωπικής έκφρασης και ένας τρόπος να κάνεις τη ζωή των ανθρώπων πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο όμορφη. Γι’ αυτό και την θέλουμε να είναι πάντα προσιτή και εύκολη για όλους.
Για εμάς στη DOCA η πραγματική ζωή δίνει την έμπνευση. Αληθινές γυναίκες που είναι μοντέρνες και δραστήριες, τους αρέσει να παίζουν και να πειραματίζονται με τη μόδα και αναζητούν λύσεις για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ. Με αυτή, τη σύγχρονη γυναίκα για μούσα τους, οι σχεδιαστές μας δημιουργούν δύο πλήρεις συλλογές Total Look κάθε χρόνο, καλύπτοντας κάθε μέρος της εμφάνισης, από την τσάντα και το παπούτσι, μέχρι το ρούχο και τα αξεσουάρ.
Στις συλλογές DOCA θα βρείτε έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο στυλ, ιδέες, λύσεις και απίστευτη ποικιλία σε τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Στα DOCA Shops ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις προτάσεις των τελευταίων συλλογών και να ανακαλύψει ιδέες που φρεσκάρουν και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.
30 Doca Shops και Corners σε Ελλάδα και εξωτερικό σήμερα και προστίθενται συνεχώς καινούργια σε όλο τον κόσμο.
Η μόδα δεν μεγαλώνει ποτέ. Γίνεται πάντα νεότερη. Το ίδιο και η DOCA!
X