Περιοχή: Indoor
Επίπεδο 1
2310 475355

Πρίν από σχεδόν τρία χρόνια, με την παρουσία του πρώτου Falafel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, άλλαξε το γευστικό σκηνικό του street food της πόλης μας.

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης το αγκάλιασε, δημιουργώντας ουρές για το αυθεντικό λιβανέζικο φαλάφελ, σαν αυτά που δοκιμάζει κάποιος στη γοητευτική και υπέροχη Βηρυττό. Στο νέο κατάστημα Falafel στο Mediterranean Cosmos, ο λιβανέζος σεφ, εκτός από τα γνήσια λιβανέζικα θεϊκά εδέσματα που παρασκευάζει καθημερινά: μπαμπαγκανούς, χούμους, σος ταχίνι, φατούς και ταμπουλέ, έχει παντρέψει λιβανέζικη και μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας υλικά, όπως η τηγανιτή μελιτζάνα για να μας δώσει το Greek φαλάφελ, τη λαχανομαγιονέζα για το American και τις τρίχρωμες πιπεργιές για το Spicy.  Ο μοναδικό γύρος σόγιας, μαζί με το Beyond Meat Burger είναι η χαρά των vegan της πόλης.

Εκτός από τις ολόφρεσκες σαλάτες και τις υπέροχες σούπες, μπορεί κάποιος να γευτεί, σε μερίδες ή σάντουιτς, τα λιβανέζικα κεφτεδάκια γνωστά ως «Κέφτα», το κοτόπουλο «Σις Ταβούκ» και φυσικά την αυθεντική λιβανέζικη «Πίτα Μαρία».

X