Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 1
2316 007343
https://www.freshline.gr/el/
Το ανανεωμένο κατάστημα της Fresh Line βρίσκεται στον επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου. Η εσωτερική διαρρύθμισή του ακολουθεί το παγκόσμιο σχεδιαστικό πρότυπο της εταιρίας βάσει του οποίου η διακόσμηση απαρτίζεται από χειροποίητα ξύλινα έπιπλα με έμπνευση από το παραδοσιακό ελληνικό σπίτι, αντικατοπτρίζοντας την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρίας.
Εμπνευσμένη από αρχαία συγγράμματα βοτανοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και ακολουθώντας παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς από το 1992, δημιουργώντας ευφάνταστα, χειροποίητα καλλυντικά με φρέσκα, φυσικά και ασφαλή υλικά από την πλούσια ελληνική φύση.
Στοχεύοντας να καλύψει ολιστικά τη φροντίδα των μαλλιών, του προσώπου και του σώματος, η εταιρία διατηρεί δύο κύριες κατηγορίες προϊόντων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο νέο εταιρικό σημείο πώλησής της.
Το “Fresh Beauty Bar” αποτελείται από φρέσκα προϊόντα, όπως βιολογικά πιστοποιημένες μάσκες προσώπου, αφρόλουτρα, body milks και σαπούνια, που πωλούνται με το ζύγι, στην επιθυμητή ποσότητα. Το “Fresh Beauty Bar” έχει καθιερωθεί ως μια ανατρεπτική πρόταση απόλυτα συνυφασμένη με τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, καθώς δεν υπάρχει η επιβάρυνση του κόστους συσκευασίας, αλλά μόνο του περιεχομένου!
Η δεύτερη κατηγορία προϊόντων αποτελείται από συσκευασμένα προϊόντα που αποτελούν εξειδικευμένες, εντατικές θεραπείες για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, βασισμένες σε διδάγματα αρχαίων Ελλήνων βοτανολόγων. Τα προϊόντα αυτά ξεχωρίζουν για τις πολυσύνθετες φόρμουλές τους με πολύτιμα αιθέρια έλαια, θεραπευτικά βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά λάδια, βούτυρα και βιταμίνες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες προσωπικής φροντίδας προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα!
X