Περιοχή: Μωβ
Επίπεδο 1
2310 474481
https://www.gant.com/

Η εταιρία Gant συνδυάζει την Αμερικανική απλότητα με τη Ευρωπαϊκή  κομψότητα. Οι αξίες της εταιρείας βασίζονται στην αυθεντική κληρονομιά της Ανατολικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία χρονολογείται από το λανσάρισμα της μάρκας το 1949. Από τότε, η εξέλιξη της υπήρξε ραγδαία, με επιρροές από την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα μια παγκόσμια μάρκα. Η Gant διαθέτει μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Επιπροσθέτως, η Gant διαθέτει στην αγορά ρολόγια, παπούτσια, οπτικά, αρώματα και είδη σπιτιού.

Κάθε σεζόν λανσάρονται 4 συλλογές: η MAINLINE, η COLLECTION, η RUGGER και μια συνεργασία με επώνυμο σχεδιαστή, τις τελευταίες σεζόν είναι ο MICHAEL BASTIAN.

Στη MAINLINE συλλογή θα βρείτε ρούχα για όλες τις ώρες, βασικά κομμάτια μιας κομψής γκαρνταρόμπας που είναι απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο look.

Η COLLECTION περιλαμβάνει πιο elegant κομμάτια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και πιο «επίσημα», έτσι ώστε να μπορείτε να τα φορέσετε σε μια βραδινή σας έξοδο.

Η RUGGER συλλογή αποτελείται από πιο casual ρούχα, για πιο χαλαρές εμφανίσεις τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα GANT.

Τέλος, η συλλογή GANT by MICHAEL BASTIAN έχει ιδιαίτερα ρούχα για εκείνους που θέλουν να τους ξεχωρίζει το στυλ και η άποψη στο ντύσιμο!

X