Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 0
2310 476814

Εντυπωσιακά κάστρα, νεράιδες και τρυφερά αρκουδάκια, κούκλες, αυτοκίνητα και ό,τι έχετε φανταστεί! Ιστορίες τόσο μικρές που χωράνε σε ένα τόσο δα τουβλάκι και άλλες, τόσο μεγάλες που χρειάζεται όλη η μαγεία του κόσμου!

Όποιο κι αν είναι το παιχνίδι που αναζητάτε στο ταξίδι σας, το Παιχνιδάδικο Μουστάκας προσφέρει έναν ατελείωτο κόσμο επιλογών που ανταποκρίνονται και στην πιο ζωηρή φαντασία!

Δημιουργικά παιχνίδια, αποκλειστικά παιχνίδια, διάσημα παιχνίδια, μοντέρνα και κλασσικά παιχνίδια! Παιχνίδια που ταιριάζουν σε όλες εκείνες τις διαφορετικές προσωπικότητες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των παιδιών, όλα όμως με μία αποστολή: Να δώσουν Χαρά! Εκείνο το χαμόγελο και την λάμψη στα μάτια όταν ανοίξει το κουτί … και φυσικά οι πολύτιμες στιγμές παιχνιδιού που μοιράζεστε μαζί!

Η Εταιρεία

Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν το 1986 ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας ήταν ο Γεώργιος Ν. Μουστάκας, ο οποίος είχε διατελέσει 18 χρόνια Πρόεδρος του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και  Παιδικών Αμαξών) και 6 χρόνια Γραμματέας.

Από τα πρώτα της βήματα η Εταιρία έθεσε τις Αρχές και τις Αξίες, πάνω στις οποίες οικοδόμησε την ανάπτυξή της: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. 

Η εταιρεία ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ σήμερα μετράει 12 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα και 5 στην επαρχία (Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο) καθώς και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Δραστηριοποιείται στον τομέα λιανικής και χονδρικής πώλησης παιχνιδιών και ειδών βρεφανάπτυξης και απασχολεί περίπου 500 εργαζομένους.

Σήμερα, μετά από τρεις γενιές, τα καταστήματα Μουστάκας συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το παιδί και το ποιοτικό παιχνίδι.

X