Περιοχή: Κίτρινη
Επίπεδο 1
2310 476050
https://prenatal.gr/
Η Prénatal είναι η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται σε προϊόντα για τη μέλλουσα μαμά, το νεογέννητο και το παιδί ως 8 ετών. Ιδρύθηκε το 1947 και είναι μέλος του Ομίλου Artsana από το 1996. Με πάνω απο 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εγκύου και της βρεφικής ηλικίας, σήμερα η Prénatal είναι η κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στο να παρέχει μια συνολική και πλήρη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της νέας μητέρας και του παιδιού της.
Διαθέτει πάνω από 300 καταστήματα σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι παρούσα από το 1990 και το δίκτυό της αριθμεί 26 καταστήματα, εκ των οποίων τα 4 είναι megastore.
Το κατάστημα Prénatal προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Από τη μόδα για τη μέλλουσα μαμά και το παιδί έως 10 ετών ως τα απαραίτητα προϊόντα για την ανάπτυξη του παιδιού (όπως πάνες, μπιμπερό, πιπίλες, είδη για την υγεινή, το φαγητό και την ασφάλεια), τα παιχνίδια, τα παιδικά δωματιάκια και τα είδη για το ταξίδι και τον περίπατο, μια ευρεία και διαφορετική πρόταση για να έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των νέων μαμάδων, όσο και των πιο έμπειρων.
Οι μάρκες που θα βρείτε δίπλα στη μάρκα Prénatal είναι οι καλύτερες της αγοράς: Chicco, Inglesina, Peg-Perego, Bebé Comfort, Graco, Philips Avent, Nuk, MAM και πολλές άλλες.
Σε όλα τα καταστήματα Prénatal παρέχεται στις εγκύους και στις μαμάδες μια υπηρεσία εξειδικευμένης εξυπηρέτησης με μοναδικά χαρακτηριστικά, γιατί έχει δημιουργηθεί για να καθησυχάζει, να συμβουλεύει, να ενημερώνει.
Με την Prénatal Card, που μπορείτε να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν από τα καταστήματά μας, έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και αποκλειστικές πρωτοβουλίες.
X