Περιοχή: Κίτρινη
Επίπεδο 1
2310 383333

Τίποτα δεν μας κρατάει πίσω

Η Triumph International συνεχίζει να αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία εσωρούχων στον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Δημιουργεί και διανέμει εσώρουχα, lingerie, homewear και μαγιό, προϊόντα τα οποία διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και τα μοντέρνα σχέδια.

Μια τόσο μεγάλη περίοδος επιτυχίας είναι δυνατή μόνο όταν έχεις απόλυτη αίσθηση της μόδας των τάσεων και εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με το τι αναζητούν και ποιες είναι οι ανάγκες των καταναλωτριών.

Όμορφα σχέδια, εμπειρία στη δημιουργία και νέες καινοτομίες, πάντα σε συνδυασμό με το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο τον κόσμο, οδηγούν σε αυτή την επιτυχία – είμαστε οι πραγματικοί «Makers of Lingerie».

Στην Triumph ανήκει και το brand sloggi, που έχει ως μοναδικό γνώμονα να απελευθερώνει την πραγματική άνεση. Καινοτόμες σειρές όπως η Zero Feel αλλά και οι best selling ανδρικές σειρές, προσκαλούν τους λάτρεις της άνεσης σε ένα μαγικό ταξίδι. Ενθαρρύνουμε όλους τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους μέσα από την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή, καθημερινά και καινοτόμα εσώρουχα του κόσμου.

Περνάμε την άνεση σε ένα νέο επίπεδο με καινοτομίες, έντονα χρώματα, τολμηρά styles και μαχητική στάση στο ότι «δεν θα συμβιβαστούμε σε τίποτα λιγότερο από αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα». Οι σειρές Zero Feel, Wow, Weekend, 24/7 100 και οι αντρικές σειρές Start, GO, MADE είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από αυτό που σας περιμένει.

Στον άκρως μοντέρνο και νεανικό χώρο του καταστήματός μας θα βρείτε όλη τη νέα συλλογή sloggi. Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική εμπειρία shopping στο επίπεδο 1 στο Mediterranean Cosmos.

Κρέμασε το καπέλο σου, βολέψου στη θέση σου και απογειωνόμαστε…

Έξω το παλιό, μέσα το νέο, το έντονο, το ανατρεπτικό…sloggi !

X