Υπηρεσίες

Γραφείο Πληροφοριών

Το Γραφείο Πληροφοριών βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα καταστήματα και τις υπηρεσίες του εμπορικού κέντρου.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Gift cards

Tο τέλειο δώρο για κάθε περίσταση! Από το Γραφείο Πληροφοριών μπορείτε να προμηθευτείτε Gift Cards αξίας 20, 30 και 50 ευρώ που εξαργυρώνονται στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα εδώ

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Απολεσθέντα & Ευρεθέντα

Για αντικείμενα που έχουν χαθεί στους χώρους του εμπορικού κέντρου, μπορείτε να  απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών που βρίσκεται στο Επίπεδο 1.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Ομπρέλες

Για την εξυπηρέτησή σας τις βροχερές ημέρες, μπορείτε να προμηθευτείτε μία ομπρέλα από το Γραφείο Πληροφοριών.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM)

Αναζητήστε τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) των τραπεζών Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Κit Ραπτικής

Από το Γραφείο Πληροφοριών, μπορείτε να προμηθευτείτε με kit ραπτικής για να επιδιορθώσετε επιτόπου τα ρούχα σας

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Πρόσβαση & Μέριμνα Α.Μ.Ε.Α

Άτομα με ειδικές ανάγκες επισκέπτονται το Mediterranean Cosmos με άνεση. Στο εμπορικό κέντρο μπορείτε να βρείτε ανελκυστήρες για όλα τα επίπεδα, WC για Α.Μ.Ε.Α, ράμπες στον εσωτερικό και προαύλιο χώρο προς διευκόλυνση όλων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, καθώς και ειδικές θέσεις parking για άτομα με αμαξίδια. Αν επιθυμείτε αμαξίδιο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών.

PARKING 1, 2, 3, 4, 5, 6 – ΕΠΙΠΕΔΟ 0-1
WC

Στο χώρο του Mediterranean Cosmos μπορείτε να βρείτε WC σε όλα τα επίπεδα, τουαλέτες για Α.Μ.Ε.Α., καθώς και παιδικές τουαλέτες.

ΕΠΙΠΕΔΟ 0-1
Παιδικά καρότσια & καρέκλες φαγητού

Οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο καθώς μπορούν να προμηθευτούν παιδικά καρότσια από το Γραφείο Πληροφοριών, ενώ για την ώρα του γεύματος, παιδικές καρέκλες φαγητού υπάρχουν διαθέσιμες στο food court του εμπορικού κέντρου.

ΕΠΙΠΕΔΟ 0-1
Χώρος βρεφικής φροντίδας

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι βρεφικής φροντίδας, που σας δίνουν τη δυνατότητα να φροντίσετε το μωράκι σας με άνεση. Βρεφικές πάνες διατίθενται από το Γραφείο Πληροφοριών κατόπιν ζήτησης.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Check-in πτήσεων

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών για να πραγματοποιήσετε το check-in της πτήσης σας.

ΕΠΙΠΕΔΟ 0-1
Φαρμακείο

Στο Φαρμακείο του εμπορικού κέντρου μπορείτε να βρείτε εκτός από τα συνταγογραφούμενα και μη φάρμακα για όλες τις παθήσεις, δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, σνακ υγιεινής διατροφής, προϊόντα βρεφανάπτυξης κ.α..

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-21:00

Σάββατο 08:30-20:00

(Είσοδος από Πύλη 5)

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Στάση Λεωφορείων

Υπάρχουν δύο γραμμές λεωφορείων ( Γραμμή 36 & Γραμμή 45) που εξυπηρετούν τους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos. O τερματικός σταθμός βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης P6.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5
Parking τουριστικών λεωφορείων

To Mediterranean Cosmos διαθέτει χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης P7.

PARKING 7
Σταθμός ΤΑΞΙ

Ο σταθμός ταξί του Mediterranean Cosmos κάνει τη μετάβαση σας από και προς το κέντρο εύκολη και βολική. O τερματικός σταθμός βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης P6.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Ειδικά διαμορφωμένες θέσεις φόρτισης για τα περιβαλλοντικά φιλικά, ηλεκτρικά οχήματα. Η φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου γίνεται στο Parking 4 του Mediterranean Cosmos με την πιο απλή διαδικασία.

PARKING 4
Wi-Fi - Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση internet σε όλα τα επίπεδα για όλους τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

ΕΠΙΠΕΔΟ 0-1
Σταθμός Φόρτισης Κινητών Συσκευών

Εύκολη, γρήγορη και βολική λύση φόρτισης για κάθε κινητή συσκευή! Στο επίπεδο 1 του Mediterranean Cosmos θα βρείτε το Σταθμό Φόρτισης Κινητών Συσκευών, όπου μπορείτε να φορτίσετε δωρεάν τη συσκευή σας.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
X