Γευστικές επιλογές για κάθε προτίμηση!

Γευστικές επιλογές για κάθε προτίμηση!

Λατρεύετε να ανακαλύπτετε νέες εμπειρίες από κουζίνες του κόσμου ή μήπως είστε λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων; Όποιες κι αν είναι οι γευστικές προτιμήσεις σας, στο food court του Mediterranean Cosmos θα βρείτε αυτό που ζητάτε!

Ονειρεύεστε να ταξιδέψετε γευστικά στην Ιταλία; Το εστιατόριο La Pasteria είναι ο προορισμός σας. Ανάμεσα στις αυθεντικές προτάσεις του μενού ξεχωρίζει η Pizza Di Modena, με προσούτο Πάρµας, παρµεζάνα, καπνιστή scamorza, ρόκα και σύκα πάνω στο νέο ζυμάρι ωρίμανσης 72 ωρών. Αν πάλι είστε λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, τότε μία στάση στο Mongo είναι απαραίτητη. Από τον πλούσιο κατάλογο, μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα τηγανητά noodles με bacon & γαρίδα, μιξ λαχανικών, αυγό και σάλτσα σόγιας. Συνεχίστε το γευστικό ταξίδι σας με μια επίσκεψη στο λιβανέζικο Falafel taste middle east. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όχι μόνο κρεατοφαγικές, αλλά και vegan επιλογές με ανατολίτικο άρωμα, όπως το νέο πιάτο με κομματάκια σόγιας και ψητές πατάτες country. Τελευταία στάση της διαδρομής η Αμερική, για να γευθείτε αυθεντικό hot dog με... βασιλική υπογραφή! Αναφερόμαστε, φυσικά στο Hot Dog King, όπου μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο signature hot dog σε μπαγκέτα ή κλασικό ψωμάκι.

Στο food court του Mediterranean Cosmos θα βρείτε πλήθος επιλογών και αν είστε λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων. Στο Λεμαργκο το κρέας είναι ο πρωταγωνιστής του καταλόγου και προσφέρεται σε κάθε μορφή του, μαγειρεμένο ή ψημένο στην εντέλεια. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μοσχαρίσιο συκώτι σχάρας. Το εστιατόριο Λάδι και Ρίγανη περιμένει εσάς και την παρέα σας για να σας προσφέρει πεντανόστιμες επιλογές, όπως το πλατό με ποικιλία κρεατικών, signature πατάτες και μελιτζάνα ψητή, που σίγουρα θα σας χορτάσει! Εξίσου χορταστικές και απολαυστικές επιλογές θα βρείτε στο ψητοπωλείο Γύρος Προεδρικός, ξακουστό για τον εκλεκτό γύρο του – χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαρίσιο ντονέρ – αλλά και για τα πληθωρικά πλατό κρεατικών του. Κι επειδή ένα τόσο χορταστικό και νόστιμο γεύμα αξίζει να κλείσει με τον καλύτερο καφέ, κάντε μία στάση στα Καφεκοπτεία Λουμίδη και προμηθευθείτε το Greek Coffee Kit, για να απολαύσετε το πιο πλούσιο και μυρωδάτο χαρμάνι, που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!