Ανδρικές βερμούδες, το hero piece κάθε καλοκαιριού!

Ανδρικές βερμούδες, το hero piece κάθε καλοκαιριού!

Άνετες, casual chic, ευκολοφόρετες και σε trending σχέδια που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας, οι ανδρικές βερμούδες είναι το go-to piece του καλοκαιριού, για στιλ σε κάθε ανδρική εμφάνιση!

Team athletic

Οι αθλητικές βερμούδες είναι χωρίς αμφιβολία η πιο άνετη επιλογή παντελονιού για το καλοκαίρι. Σε χαρούμενα και fun χρώματα, μπορούν να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα αθλητικά ρούχα σας, τόσο στις χαλαρές βόλτες σας στην πόλη, όσο και στις διακοπές σας! Σε φωτεινή, κίτρινη απόχρωση – κατάστημα Dirty Laundry – ή σε παιχνιδιάρικο ροζ χρώμα – κατάστημα Gant  –  όποια κι αν επιλέξετε, συνδυάστε την με cool T-shirts που φέρουν funky logo ή prints και με τα αγαπημένα σας sneakers ή slippers.

Team formal

Δροσερές και άνετες, οι βαμβακερές βερμούδες είναι ιδανικές και για τις formal εμφανίσεις του καλοκαιριού, όπως έναν γάμο σε νησί ή μία βάφτιση. Αν επιδιώκετε μία minimal και κομψή εμφάνιση, επιλέξτε τη βερμούδα με πιέτες και ιδιαίτερη ζώνη από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani και συνδυάστε την με ένα λευκό λινό πουκάμισο. Για μία statement εμφάνιση με ένα funky twist, μπορείτε να επιλέξετε μία chinos βερμούδα με καλοκαιρινό print, όπως αυτή που θα βρείτε στο κατάστημα Portobello's. Εναλλακτικά, για μια πιο safe αλλά και classy εμφάνιση επιλέξτε τη γαλάζια βερμούδα από το κατάστημα Nautica.

Team cargo

Το cargo trend αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανδρικές βερμούδες, καθώς το συγκεκριμένο μήκος παντελονιού αναδεικνύει την τάση και δίνει cool street vibes στο look σας! Το χακί χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή και θα το βρείτε στην πιο light απόχρωσή του στη βερμούδα του καταστήματος Navy & Green ή στην πιο σκουρόχρωμη εκδοχή του στην cargo βερμούδα του καταστήματος Manetti. Πολύ κομψό χρώμα είναι και το olive και η βαμβακερή cargo βερμούδα από το κατάστημα Tommy Hilfiger το αποδεικνύει περίτρανα. Και μην ξεχνάτε πως, χάρη στις πλαϊνές τσέπες τους, μία cargo ανδρική βερμούδα είναι ίσως η πιο πρακτική επιλογή παντελονιού για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!