Pizza Day: In crust we trust!

Pizza Day: In crust we trust!

Slice, slice, baby! It's pizza time και στο food court του Mediterranean Cosmos σάς περιμένουν τα πιο τυρένια, λαχταριστά και μοσχομυρωδάτα κομμάτια!

Domino's Pizza

Αν και η Domino's Pizza ξεκίνησε από την Αμερική, κατάφερε να κατακτήσει όλο τον κόσμο με την υπέροχη γεύση της! Γι' αυτό και διαθέτει σήμερα περισσότερα από 11.000 καταστήματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένα από αυτά θα βρείτε και στο food court του Mediterranean Cosmos και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την αξεπέραστη Ham & Bacon Classic με αυθεντική mozzarella, σάλτσα τομάτας, ζαμπόν, μπέικον και τυρί cheddar!

Evans cafe | bar | bistro

To Evans δεν είναι μόνο ένας υπέροχος προορισμός για να χαλαρώστε, πίνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα ή cocktail, αλλά και ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε ένα λαχταριστό brunch. Στο πλούσιο menu της, πέρα από γλυκές επιλογές, ομελέτες και σαλάτες, θα βρείτε και την pizza Prosciutto di Parma με gouda, τοματίνια, ρόκα, mozzarella, σάλτσα Νάπολη και prosciutto cotto, που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση της μέχρι τη Νάπολη.

Everest

Ένας δημοφιλής σύγχρονος μύθος υποστηρίζει ότι η πρώτη pizza Margherita επινοήθηκε το 1889, όταν το Βασιλικό Παλάτι του Capodimonte ανέθεσε στον Ναπολιτάνο Raffaele Esposito να δημιουργήσει μια πίτσα προς τιμήν της επισκέπτριας βασίλισσας Margherita. Αν, λοιπόν, θέλετε κι εσείς να γευτείτε τη... βασιλική γεύση της, δεν έχετε παρά να κάνετε μία στάση στα Everest και να δοκιμάσετε την ασυναγώνιστη πίτσα Margherita με τυρί, τοματίνια και σάλτσα τομάτας.

La Pasteria Cucina Italiana

Το ταξίδι στις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις κορυφώνεται στη La Pasteria! Εδώ οι chefs ανοίγουν μπροστά στα μάτια σας το ζυμάρι, που ωριμάζει για 72 ολόκληρες ώρες πριν το ψήσιμό του, για να αναδείξει όλα τα αρώματα, τη νοστιμιά και την τραγανότητά του! Must-try επιλογή του καταλόγου η υπέροχη Pizza Di Modena με prosciutto Πάρμας, παρμεζάνα, καπνιστή scamorza, ρόκα, σύκα και κρέμα βαλσάμικο!

Plaisir

Παρότι οι περισσότεροι μπορεί να έχετε συνδέσει το Plaisir με γλυκές απολαύσεις, όπως τα μυρωδάτα τσουρέκια, οι ολόφρεσκες τούρτες και τα σοκολατένια – και όχι μόνο – γλυκίσματα, στον φιλόξενο χώρο του θα απολαύσετε και λαχταριστή pizza! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την Pizza Special με gouda, σάλτσα τομάτας, ζαμπόν, πιπεριά, μπέικον, μανιτάρια και ελιές.

Ten Cool Drinking & Eatery

Οι γνήσιες ιταλικές γεύσεις συναντούν τα ελληνικά αρώματα στην Pizza Pepperoni, που σας προσφέρει το Ten. Φρέσκια mozzarella, σάλτσα τομάτας San Marzano, πεπερόνι και φρέσκα μανιτάρια portobello δένουν αρμονικά με τις ελιές και την πιπεριά Φλωρίνης, για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης, πλάι στην εξωτερική πισίνα του Mediterranean Cosmos!

Tothélo GastroBar

Ολοκληρώστε το ταξίδι σας στις ιταλικές γεύσεις, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στο Tothélo. Απολαύστε με την παρέα σας τη φρεσκοψημένη και μυρωδάτη Pizza Diva με φρέσκια σάλτσα τομάτας, mozzarella, φλούδες παρμεζάνας, πέστο βασιλικού, ρόκα και λάδι τρούφας και μην παραλείψετε να τη συνοδεύσετε με ένα δροσιστικό aperitif! Viva La Pizza!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!