Περιοχή: Κόκκινη
Επίπεδο 0
2310478782
https://www.newbalance.gr/el/

Λίγα brand ανά τον κόσμο, μετρούν περισσότερα από 110 χρόνια ιστορίας και ακόμη λιγότερα έχουν να επιδείξουν περήφανα μια κληρονομιά καινοτομίας, κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας, κουλτούρας και έμπνευσης.

Η New Balance χρωστά την γέννησή της, σε μια πρωτοποριακή ιδέα ενός Αμερικανού με το όνομα William J. Riley. Ο ίδιος, το 1906, παρατηρώντας την ισορροπία που είχε το βάδισμα των πουλερικών στην αυλή του, σκέφτηκε πως αυτό που έλειπε από τα υποδήματα της εποχής ήταν οι υποστηρικτικοί πάτοι, τριών σημείων, που θα εξασφάλιζαν την άνεση και την στήριξη του βαδίσματος.

Έκτοτε, η αναγνώριση και η καταξίωση συνοδεύουν το brand, που γνώρισε την πρώτη του παγκόσμια επιτυχία το 1976 με το θρυλικό μοντέλο 320 να αναδεικνύεται ως το κορυφαίο αγωνιστικό σχέδιο από το Runner’s World Magazine. Τα χρόνια που ακολούθησαν, μέχρι και σήμερα, τα αθλητικά υποδήματα της New Balance έχουν βρεθεί σε χιλιάδες εξώφυλλα διεθνώς με την καινοτομία και τα πρωτοποριακά τους χαρακτηριστικά, να τα τοποθετούν στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των δρομέων του κόσμου.

X