Διακοσμήστε το σπίτι σας μετά τις γιορτές

Διακοσμήστε το σπίτι σας μετά τις γιορτές

Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν πλέον αποθηκευτεί για το επόμενο έτος, και τη θέση τους παίρνουν νέα χειμερινά διακοσμητικά στοιχεία προς ανανέωση του χώρου σας. Ως επιλογές, προτείνονται θερμά χρώματα, καθώς και smart – πρακτικά gadgets.

Οι interior designers συνιστούν ως απαραίτητες νέες προσθήκες επιτραπέζια statement διακοσμητικά και μαξιλάρια σε ζωηρές αποχρώσεις. Επομένως, το χρυσαφί βάζο της σειράς Shanghai της εταιρείας Kartell -Παρουσίαση- θα δώσει μια artistic πινελιά στο coffee table σας. Παράλληλα, το κίτρινο κάλυμμα μαξιλαριού με φούντες -H&M- θα δημιουργήσει ένα color twist πάνω στον μονόχρωμο καναπέ σας.

Επιπρόσθετα στοιχεία που θα κοσμήσουν το χώρο σας αποτελούν τα διακοσμητικά αλουμινίου μήλο και αχλάδι από το κατάστημα Domus Homus, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε μια στοίβα περιοδικών. Για ατμοσφαιρικό φωτισμό μπορείτε να κάνετε plug in το λευκό έξυπνο φωτιστικό νυκτός της Xiaomi -Γερμανός. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το αρωματικό έλαιο της επιλογής σας και να το προσθέσετε μέσα στον υγραντήρα από το κατάστημα Flying Tiger Copenhagen, ώστε να αρωματίσετε το σαλόνι σας. 

Όσον αφορά στο χώρο του γραφείου σας, η διακόσμηση του χειμώνα 2024 έχει επιρροές ρετρό. Επομένως, το μαύρο μικρό φωτιστικό του Zara Home μαζί με το φορητό ηχείο Killburn II της γνωστής εταιρείας Marshall -Public- αποτελούν δυο all time classic elements για το corner σας. Τέλος, μια κομψή και άκρως πρακτική προσθήκη της καθημερινότητας είναι η μηχανή καφέ Vertuo next Deluxe της Nespresso.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!