Girls’ night out! Είστε έτοιμη να δημιουργήσετε το βραδινό σας outfit;

Girls’ night out! Είστε έτοιμη να δημιουργήσετε το βραδινό σας outfit;

Είναι Τρίτη, και οι κολλητές σας γράφουν στο ομαδικό group chat πως την Παρασκευή θα υπάρξει Girls’ night out! Γεμάτη ενθουσιασμό, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι «Πρέπει να βρω ένα fancy βραδινό outfit!»… Don’t worry, we got you covered! 

Femme Fatale idol

Είτε η νύχτα σας περιλαμβάνει δείπνο και κρασί, είτε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ένα φόρεμα με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες αποτελεί πάντοτε την καλύτερη επιλογή! Το μπλε mini λινό φόρεμα με χρυσό κέντημα και ανοιχτή πλάτη της εταιρείας Lace – Bo1125 boutique – εμπεριέχει μια άκρως θηλυκή νότα. Αντίστοιχα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια extra girly εικόνα για την έξοδο σας επενδύοντας στο ροζ mini φόρεμα με απλικέ λουλούδια  – Zini Boutique

Never-ending party

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα fabulous night outfit, και παράλληλα να απολαύσετε στο έπακρο τη βραδιά με τις φίλες σας, χρειάζεστε ένα ζευγάρι παπούτσια που να είναι λαμπερό αλλά και άνετο! Take the extra mile και αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής επιλέγοντας τα ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα της εταιρείας Tamaris – The ShoeStore! Εναλλακτικά, για μια βραδιά συζητώντας τα νέα σας over dinner, τα μπεζ λουστρίνι πέδιλα Mourtzi – Pargiana – είναι τα παπούτσια που αναζητάτε! 

Shine... in your accessories

Η λάμψη αυτό το επερχόμενο βράδυ πρέπει να είναι your superpower! Σκεφτείτε το girls’ night out σας σαν την αγαπημένη σας σκηνή από την ταινία “Sex and the City”. Επομένως, εάν τα αξεσουάρ σας δεν είναι extra shiny, τότε ποιο είναι το νόημα; Νούμερο ένα προσθήκη στην εικόνα σας προτείνεται να είναι η ροζ mini τσάντα ώμου The Rhinestone J του Marc Jacobs – attica. Συνδυάστε την με το διπλό μενταγιόν με πέρλες και πολύχρωμα σύμβολα – Pandora – για Tiffany’s vibes.

The eyes chico, they never lie!

Ένα από τα καλύτερα στάδια μιας βραδινής εξόδου είναι η προετοιμασία. Δυναμώστε τη μουσική και πειραματιστείτε με το beauty look σας! Επενδύστε στο βλέμμα σας, καθώς το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να παρεμβαίνετε έντονα στην επιδερμίδα σας. Δημιουργήστε ένα συνδυασμό των αποχρώσεων της παλέτας σκιών Ultimate Queen – NYX Professional MakeUp – και ολοκληρώστε το δυναμικό σας βλέμμα με την καφέ μάσκαρα MACSTACK – MAC

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!