7+1 ιδέες για την ανανέωση του παιδικού δωματίου

7+1 ιδέες για την ανανέωση του παιδικού δωματίου

Ψάχνετε τρόπους για να ανανεώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς; Ακολουθώντας αυτές τις ιδέες για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου, θα μεταμορφώσετε τον χώρο του στο πιο όμορφο και λειτουργικό καταφύγιο!

Fun in functionality

Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να δίνει χαρά στον μικρό ή τη μικρή του ένοικο, εξασφαλίζοντας άνετους χώρους για διάβασμα, παιχνίδι και ποιοτικό ύπνο. Αν ο χώρος του παιδικού δωματίου είναι περιορισμένος, εκμεταλλευτείτε τον καθ' ύψος, επιλέγοντας μία λευκή σύνθεση κρεβατιού με γραφείο, πολυθρόνα που μετατρέπεται σε δεύτερο κρεβάτι και κάθετη σκάλα, όπως η καλαίσθητη και λειτουργική Casa White, που θα βρείτε στο κατάστημα Flexa. Για να δώσετε χρώμα και fun vibes στον χώρο, επιλέξτε κλινοσκεπάσματα με χρώμα και απαλές κουβέρτες – κατάστημα NEF-NEF Homeware – αλλά και ένα ανθεκτικό χαλί από γιούτα με μοτίβο κουτσό, που θα ενισχύσει τη διάθεση του παιδιού για παιχνίδι – κατάστημα H&M!

Tech it up

Τα έξυπνα προϊόντα τεχνολογίας, που είναι φιλικά για τα παιδιά, δεν μπορούν να λείπουν από τη λίστα με τα απαραίτητα για την ανανέωση του παιδικού δωματίου. Η τηλεόραση KIVI KidsTV – κατάστημα Public – εξασφαλίζει πως το παιδί σας θα έχει πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο που εγκρίνετε, ενώ διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό σε στιλ κατασκευαστικού σετ, για να τη διακοσμήσετε δημιουργικά παρέα με το μικρό σας. Στολίστε το κομοδίνο με τη χαριτωμένη επαναφορτιζόμενη LED λάμπα σε σχήμα αρκουδάκι της Leitmotiv, η οποία ξεχωρίζει και για την πρακτικότητά της, καθώς δεν διαθέτει καλώδια – κατάστημα Octopus. Με τη βάση laptop Panda της Legami – κατάστημα Tricks & Treats – το παιδί θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον φορητό υπολογιστή του με άνεση, σε όποιο μέρος του δωματίου του κι αν επιλέξει.

A funky playground

Κάθε παιχνίδι είναι και ένας νέος τρόπος για να απασχοληθεί δημιουργικά και να αναπτύξει τη φαντασία του. Το πανέμορφο ξύλινο κουνιστό αλογάκι του brand Mamas & Papas – κατάστημα Lapin Bébé – θα “ταξιδέψει” τη μικρή σας σε παραμυθένιους τόπους, ενώ η συλλεκτική φιγούρα της Funko POP! – κατάστημα Comfuzio – θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος του μικρού σας στις ατελείωτες περιπέτειές του!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!