The 2024 swimwear report: Η αναζήτηση μαγιό ξεκινά!

The 2024 swimwear report: Η αναζήτηση μαγιό ξεκινά!

Το τέλος της άνοιξης σηματοδοτεί την έναρξη αναζήτησης του number one item της καλοκαιρινής σεζόν, που δεν είναι άλλο από τα μαγιό. Για το SS24 ο σχεδιασμός στα μαγιό εμπεριέχει τόσο την επιστροφή της vintage σιλουέτας, όσο και των playful στοιχείων που εμφανίζονται δυναμικά στο προσκήνιο. Εσείς έχετε ξεκινήσει τη δική σας αναζήτηση;

The elegant scarf prints

Τα μαγιό με scarf prints προσδίδουν μια αίσθηση κομψότητας άλλης εποχής, και αποτυπώνονται πάνω σε ολόσωμα μαγιό ώστε να αποδώσουν το look ενός vintage μαντηλιού. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το στιλ στην παραλία, τότε μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί το πολύχρωμο ολόσωμο ριγέ μαγιό – Triumph. Αντίστοιχα, εάν επιθυμείτε μια πιο «ήσυχη» εκδοχή του scarf print, το μπλε print ολόσωμο μαγιό της Lacoste είναι το item που αναζητάτε. 

The 90’s are back

Οι τάσεις της μόδας ανακυκλώνονται συνεχώς, και για το φετινό καλοκαίρι ο χρόνος σταματά στα 90’s. Γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα σας, αλλά και επιρροές από girly στοιχεία συνυπάρχουν όλα στη συγκεκριμένη κατηγορία μαγιό. Για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν τα fluo χρώματα, το ροζ ολόσωμο μαγιό Britanny της εταιρείας Maaji – Elegance – είναι must! Επίσης, μια playful επιλογή αποτελεί το πολύχρωμο bikini με αφαιρούμενη ενίσχυση – Calzedonia.

The bold type effect

Έντονα γεωμετρικά prints και δυναμικά χρώματα είναι τα δύο κύρια στοιχεία που αναζητούν στα μαγιό οι γυναίκες με bold χαρακτήρα. Έχετε αυτοπεποίθηση, γνωρίζετε τι θέλετε και δεν διστάζετε να το δείξετε στην εικόνα σας. Για μια statement και παράλληλα cute εμφάνιση στις διακοπές σας επιλέξτε το πολύχρωμο bralette bikini Bogota – Minerva. Ειδάλλως, για ένα bold και θηλυκό beach look επενδύστε στο κοραλί bikini Kendra – MED.

The classics with a twist

Τα μαγιό σε κλασικές αποχρώσεις αποτελούν μια investment-worthy επιλογή. Πρόκειται για αγορές που θα παραμείνουν in-fashion σε βάθος χρόνου και που ταιριάζουν με όλα τα beachwear της γκαρνταρόμπας σας. Ένα twist όμως στο σχεδιασμό πάντοτε είναι αναγκαίο. Εάν προτιμάτε τους nude τόνους, τότε το μπεζ crochet bikini με φιόγκους  – Oysho – είναι αυτό που αναζητάτε. Εναλλακτικά, in black we trust, επομένως το μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο πλάι – Sugarfree – είναι μια all-time classic επιλογή.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!