Ice cream baby και ξεκινάμε να... μετράμε παγωτά!

Ice cream baby και ξεκινάμε να... μετράμε παγωτά!

Χωνάκια, κυπελάκια ή μήπως τούρτες; Όποια εκδοχή τους κι αν προτιμάτε, τα παγωτά θα είναι πάντα η αγαπημένη, γλυκιά απόλαυση του καλοκαιριού! Είστε έτοιμοι να τα... μετρήσετε;

Scoops of pleasure

Μια μπάλα παγωτού πάντα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση! Η βελούδινη, κρεμώδης υφή του, η ατελείωτη ποικιλία γεύσεων που μπορεί να καλύψει κάθε προτίμηση και, φυσικά, η δροσιά του δικαίως κατατάσσουν το παγωτό στην κορυφή των γλυκών απολαύσεων του καλοκαιριού. Επιπλέον, οι ανεξάντλητες επιλογές σε toppings – από σιρόπι και τρίμμα μπισκότου μέχρι φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς – μπορούν να “μεταμορφώσουν” την αγαπημένη σας γεύση παγωτού. Στο Evans θα βρείτε παγωτό σε ποικιλία διαφορετικών γεύσεων, όπως σοκολάτα, φράουλα και φιστίκι, σερβιρισμένο με φρέσκες φράουλες και φιστίκια Αιγίνης. Εξίσου απολαυστικά είναι και τα παγωτά του Plaisir, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παγωτό φιστίκι, φράουλα και μπισκότο με σιρόπι φράουλας. Μία δροσερή πρόταση, που ενδέχεται να σας ταξιδέψει πίσω στα παιδικά σας χρόνια, είναι και το παγωτό μηχανής σοκολάτα, που θα βρείτε στο Stories.

Fruity delight

Αν είστε λάτρεις του παγωτού αλλά έχετε μεγάλη αδυναμία και στα φρούτα, τα παγωτά με γεύσεις φρούτων βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Επισκεφτείτε, λοιπόν, το Fregio και αφεθείτε στην απόλαυση παγωτού με γεύση μάνγκο και φρούτα του δάσους ή επιλέξτε ένα χωνάκι με λευκή σοκολάτα και τρούφα. Το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής σάς προτείνει μία ιδιαίτερη γεύση παγωτού, με σύκο και cookies.

Ice cream all the way

Ποιος είπε ότι μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό μόνο σε χωνάκι ή κυπελάκι; Τα παγωτά μπορούν να χαρίσουν τη δροσιά τους και σε αγαπημένα καλοκαιρινά ροφήματα, όπως ένας παγωμένος Freddoccino – Everest – ή ένα λαχταριστό milkshake βανίλιας με σιρόπι σοκολάτας – Το Χρυσό. Φυσικά, το λατρεμένο γλύκισμα του θέρους αξίζει να πρωταγωνιστήσει και στις γιορτινές στιγμές σας! Δώστε την πιο γλυκιά γεύση στα γενέθλιά σας, επιλέγοντας μια τούρτα παγωτό πουράκι – πραλίνα, με λαχταριστή στρώση παγωτού παρφέ σοκολάτας γάλακτος, σοκολατένιο παντεσπάνι και διακόσμηση με σοκολάτα γάλακτος – Χατζηφωτίου. Ice ice baby!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!