Οι χριστουγεννιάτικες συνταγές που θέλετε να δοκιμάσετε!

Οι χριστουγεννιάτικες συνταγές που θέλετε να δοκιμάσετε!

Αλμυροί και γλυκοί πειρασμοί με άρωμα Χριστουγέννων, για να ζήσετε τη γευστική μαγεία των γιορτών συντροφιά με τους αγαπημένους σας!

Τελειώσατε με τις αγορές των δώρων, διαγράψατε τις δουλειές στη λίστα των εορταστικών υποχρεώσεων και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο πιάτο σας. Τα TGI Fridays εντάσσουν στο μενού τους το Peppercorn Steak, ένα καλοψημένο New York Strip Steak με Peppercorn Brandy sauce, που σερβίρεται με ψητά λαχανάκια Βρυξελλών, μπέικον και κρεμμύδια σωτέ. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με Cheddar Cheese Mashed Potatoes, Sweet Mashed Potatoes ή τηγανητές πατάτες. Τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο με teriyaki sauce, αρωματικό ρύζι μπασμάτι και τζίντζερ είναι η πρόταση του ToThelo Gastrobar, για να δώσετε μία εξωτική γεύση στις Χριστουγεννιάτικες εξόδους σας. Αν πάλι είστε vegetarian, το Evans σάς υποδέχεται με ένα πλούσιο σε γεύση και αρώματα ριζότο μανιταριών, με ποικιλία 9 μανιταριών, duxelles, βούτυρο, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, το οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε με ένα υπέροχο cocktail Margarita.

Τα Χριστούγεννα μικροί και μεγάλοι ενδίδουν λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως σε γλυκούς πειρασμούς! Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα βρείτε σοκολάτες και λαχταριστά μπισκότα, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους όχι μόνο με τη γεύση τους, αλλά και με τα χαριτωμένα, Χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους. Τα χειροποίητα cupcakes με πλούσια επικάλυψη frosting του Cinnabon “φορούν” τα γιορτινά τους και σκορπίζουν τη χαρά των Χριστουγέννων, ενώ τα ξακουστά πουράκια Χατζηφωτίου έρχονται σε γιορτινές εκδοχές, ως προτάσεις δώρου μέσα σε πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες κούπες!

Φυσικά, από τη λίστα με τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά δεν μπορούν να λείπουν τα παραδοσιακά και αγαπημένα μελομακάρονα! Στο Plaisir θα τα βρείτε με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και στον Τερκενλή με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ή λευκής σοκολάτας!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!