7+1 προτάσεις καφέ και snack για τους πιο απαιτητικούς foodies

7+1 προτάσεις καφέ και snack για τους πιο απαιτητικούς foodies

Ένας τονωτικός καφές και ένα λαχταριστό – γλυκό ή αλμυρό – snack είναι ο τέλειος συνδυασμός για να μας δώσει ενέργεια μέσα στην ημέρα. Και οι 7+1 προτάσεις που ακολουθούν θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς foodies!

Αν λατρεύετε τις βάφλες, τότε μία στάση στο Café Brulée είναι απαραίτητη. Δοκιμάστε τη Waffle Banofee, ζεστή βάφλα με λευκή πραλίνα, toffee καραμέλα, φρέσκια μπανάνα, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, σαντιγί και άχνη ζάχαρη και συνοδέψτε τη με έναν ζεστό cappuccino. Παρότι κατάγονται από τη Σουηδία, τα cinnamon rolls έχουν κερδίσει όλο τον κόσμο με τη νοστιμιά τους. Ο ιδανικός προορισμός για να τα απολαύσετε είναι το Cinnabon. Επιλέξτε τα Cinnabon Classic, ρολά φρέσκιας ζύμης με γέμιση κανέλας Makara, καστανή ζάχαρη και πλούσια επικάλυψη cream cheese και ολοκληρώστε τη γευστική απόλαυση με μία chocolate mocha. Αντίστοιχα δημοφιλή και απολαυστικά είναι και τα pancakes, που προσφέρονται σε γλυκές ή αλμυρές εκδοχές. Στο Dada's House θα τα απολαύσετε στην πιο... Kinder Bueno εκδοχή τους, με πραλίνα σοκολάτας, πραλίνα bueno, κομματάκια Kinder Bueno και πέρλες λευκής σοκολάτας και σοκολάτας γάλακτος!

Οι επιλογές σε γλυκές απολαύσεις στο food court του Mediterranean Cosmos δεν σταματούν εδώ. Στο Παραδοσιακό θα βρείτε αφράτα mini κρουασάν πραλίνας, στο Plaisir μία αιθέρια και λεμονάτη lemon pie και στο ζαχαροπλαστείο Τερκενλής μία υπέροχη τάρτα με τραγανή βάση, λαχταριστή κρέμα και κομμάτια μαυροκέρασο, που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τον αγαπημένο σας freddo espresso ή cappuccino. Για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ, ο προορισμός είναι τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Εδώ θα ανακαλύψετε εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού καφέ και λουκούμια με cranberry και καρύδα ή με γλυκάνισο!

Αν πάλι δεν είστε fan των γλυκών, αλλά προτιμάτε τα αλμυρά snacks, τότε επισκεφτείτε το κατάστημα Χατζηφωτίου, για να γευτείτε ένα κομμάτι χειροποίητη χωριάτικη τυρόπιτα με τραγανό φύλλο, που μπορείτε να συνοδεύσετε με έναν αρωματικό cappuccino με τρίμματα σοκολάτας.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!