Όλα τα essentials για μια τέλεια μέρα στην παραλία

Όλα τα essentials για μια τέλεια μέρα στην παραλία

Αν είστε λάτρεις των ελεύθερων παραλιών και αποζητάτε στιγμές ηρεμίας και ιδιωτικότητας στις διακοπές σας, εξοπλιστείτε με όλα τα essentials, για να εξασφαλίσετε τις πολυπόθητες στιγμές χαλάρωσης που σας αξίζουν πλάι στο κύμα!

And the living is easy...

Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη ηρεμία στις διακοπές μας, για αυτό και κάποιες στιγμές αναζητούμε απόμερες παραλίες. Ωστόσο, για να είναι απολαυστική η μέρα σε κάποια ελεύθερη παραλία, χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία. Πέρα από μία ομπρέλα θαλάσσης, που θα σας προστατεύσει από την ηλιακή ακτινοβολία, θα χρειαστείτε μία καρέκλα παραλίας, που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε μετά το κολύμπι. Η καρέκλα παραλίας McKinley – κατάστημα Intersport – διαθέτει ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο και ιμάντα μεταφοράς, ώστε να τη μεταφέρετε χωρίς δυσκολία ακόμα και στην πιο απόμακρη παραλία. Για να ανεβάσετε την άνεσή σας σε επόμενο level, προμηθευτείτε και ένα μαξιλάρι παραλίας, όπως το χαριτωμένο Blue Fish μαξιλάρι σε σχήμα ψαριού – κατάστημα Octopus – που διαθέτει κλιπ για εύκολο κρέμασμα στην τσάντα θαλάσσης σας.

Octopus

Μπλε μαξιλάρι παραλίας Ψάρι

Μη διαθέσιμο

Satisfy your cravings

Αν περάσετε μία ολόκληρη μέρα στη θάλασσα, σίγουρα θα χρειαστείτε snacks και ροφήματα, για να ικανοποιήσετε τη δίψα και την πείνα σας. Φροντίστε, λοιπόν, να προμηθευτείτε ένα ψυγειάκι παραλίας, το όποιο θα διατηρήσει δροσερά τα ροφήματα και τα τρόφιμα που θα πάρετε μαζί σας. Στο κατάστημα Public θα βρείτε το Beach Cooler Box Sounds της SUNNYLIFE, ένα ψυγείο παραλίας/ηχείο μουσικής, που συνδέεται με Bluetooth, FM radio, AUX και USB! Για να αποθηκεύσετε το κολατσιό σας, επιλέξτε ένα εύχρηστο δοχείο φαγητού με δύο θήκες, όπως αυτό της Black & Blum, που θα βρείτε στο Cook-Shop. Ένα από τα πιο γευστικά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σνακ για την παραλία είναι οι μπάρες δημητριακών. Ανάμεσα στις δεκάδες γεύσεις του καταστήματος Εν Καρπώ θα βρείτε και τις απολαυστικές σοκολατομπάρες με λεμόνι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Pack your beach bag

Φέρτε το στιλ σας σε όποια παραλία κι αν επισκεφτείτε με την beach bag Daisy της Legami – κατάστημα Tricks & Treats – που διαθέτει μαγνητικό κλείσιμο με κουμπί και μία εσωτερική τσέπη, για να αποθηκεύετε τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά σας. Ένα battery pack – όπως το MagSafe, που θα βρείτε στο κατάστημα Mr. Gadget – θα εξασφαλίσει πως το κινητό σας δεν θα ξεμείνει ποτέ από μπαταρία, ενώ το βιβλίο της Annabel Monaghan “Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι” – κατάστημα IANOS – θα σας ταξιδέψει με την εφηβική ιστορία αγάπης της Σαμ και του Γουάιατ, που αναζωπυρώνεται στα 30 τους μετά από μια τυχαία συνάντηση στην παραλία.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!