Back to School: 8 cool gadgets και αξεσουάρ που κάθε παιδί θα λατρέψει!

Back to School: 8 cool gadgets και αξεσουάρ που κάθε παιδί θα λατρέψει!

Το κουδούνι έχει χτυπήσει και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Η απαραίτητη γραφική ύλη έχει ήδη τοποθετηθεί στις τσάντες, ποια είναι όμως τα must-haves gadgets και αξεσουάρ των νεαρών μαθητών; 

While in school

Κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας, εκτός από τη σωστά εξοπλισμένη τσάντα, τα παιδιά χρειάζονται κάποια βασικά αξεσουάρ όπως ένα ρολόι ώστε να μην αργήσουν στην τάξη, καθώς και ένα πορτοφολάκι στο οποίο θα κρατούν τα ψιλά τους για το αγαπημένο snack στο κυλικείο. Επομένως, το πολύχρωμο εκπαιδευτικό ρολόι Retro Scales της Swatch – Tempus Watches – είναι τέλειο και για την εκμάθηση της ώρας. Αντίστοιχα, το μπλε πορτοφόλι μπρελόκ Sleepy Bear – Claire’s – είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για να κρατάει το παιδί σας συγκεντρωμένα τα χρήματα του και άλλα προσωπικά είδη πρώτης ανάγκης. 

Stay hydrated and organized 

Μπορεί κάποια snacks να προέρχονται από το κυλικείο του σχολείου, ωστόσο ένα παγούρι με δροσερό νερό οφείλει να υπάρχει μέσα στην τσάντα του μαθητή. Προμηθευτείτε ένα μεσαίου μεγέθους δοχείο για να μην πιάνει πολύ χώρο, όπως το κρεμ παγούρι αλουμινίου Winnie Ballon της εταιρείας Sigg – Cook-Shop. Επίσης, ένα χρήσιμο gadget για λίγο μεγαλύτερα παιδιά είναι το planner board με μαρκαδόρο – Flying Tiger Copenhagen. Οργανώνοντας το πρόγραμμα αλλά και τα καθήκοντα του, θα μάθει πως να αξιοποιεί σωστά τον χρόνο του, πράγμα απαραίτητο για τις μεγαλύτερες τάξεις του σχολείου αλλά και τη μεταγενέστερη ζωή του γενικότερα!

Doing homework like a pro

Στο σχολείο όλα τα παιδιά περνάνε καλά καθώς αποκτούν νέες γνώσεις, συναναστρέφονται μεταξύ τους και συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες. Κατά την επιστροφή στο σπίτι όμως, έρχεται η στιγμή που πρέπει να κάνουν τα καθήκοντα τους! Μπορεί να ακούγεται λίγο ανιαρό, αλλά αν υπάρχει τρόπος τα μαθήματα να γίνονται με διαδραστικά και fun μέσα; Δεδομένου ότι πολλές από τις εργασίες πλέον γίνονται ψηφιακά, επενδύστε στο γκρι iPad Air με οθόνη 13 ιντσών της Apple – iStorm – δίνοντας στο παιδί σας τη δυνατότητα να πειραματιστεί με όλες τις εφαρμογές που διαθέτει! Συνδυάζοντας το με το funky πράσινο σετ ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι – Mr. Gadget – θα παρατηρήσετε πως οι εργασίες πλέον γίνονται απόλαυση και όχι συμβατική αγγαρεία! 

Jukebox and comfort

Πολλά παιδιά προτιμούν γυρνώντας σπίτι να διαβάζουν ή να ολοκληρώνουν τις σχολικές εργασίες τους υπό τους ήχους των αγαπημένων τους τραγουδιών. Δυο από τα σημαντικότερα είδη είναι ένα καλό ζευγάρι ακουστικών και μια άνετη και λειτουργική καρέκλα. Χρησιμοποιώντας τα μαύρα σούπερ μονωτικά ακουστικά με Bluetooth WH-1000XM5 της SONY – ΓΕΡΜΑΝΟΣ – τα παιδιά μπορούν να μελετούν χωρίς εξωγενείς ήχους, αλλά και να ξεκινούν τη μέρα τους φορώντας τα στη διαδρομή προς το σχολείο. Παρομοίως, η λιλά καρέκλα gaming Kaiser της Andaseat – Dell Exclusive Store – αποτελεί εξαιρετική επιλογή καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για πολλές ώρες μπροστά στο γραφείο ή τον υπολογιστή παρέχοντας την ιδανική θέση. Φυσικά μέσα στο weekend θα εξυπηρετεί και τους gaming σκοπούς της…

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!