Step up: Καλοκαιρινός οδηγός για τους λάτρεις των sneakers

Step up: Καλοκαιρινός οδηγός για τους λάτρεις των sneakers

Το καλοκαίρι έφτασε αλλά εσείς δεν αποχωρίζεστε τα sneakers σας! Ωστόσο, τα καλοκαιρινά sneakers έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα χειμερινά, καθώς θα φορεθούν τόσο με ένα street-style look, όσο και με μαγιό απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό poolside BBQ σας. Ακολουθεί ένας οδηγός με τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα καλοκαιρινά σας sneakers. 

Pops of colour

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία των summer sneakers είναι το χρώμα! Αποθηκεύστε τα σκούρα χειμερινά σας παπούτσια και πειραματιστείτε με έντονες αποχρώσεις που θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεση σας… ακόμα και στη δουλειά. Επενδύστε σε ένα bright ζευγάρι, όπως τα κίτρινα sneakers 327 της New Balance που ταιριάζουν εκπληκτικά με κάθε all-day casual outfit. Αντίστοιχα, τα πράσινα suede sneakers – Portobello’s – μπορούν να υποστηρίξουν άρτια ένα office αλλά και night-out look. 

New Balance
119,95 €
Portobello's
109 €

Multi-task use

Το καλοκαίρι, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν, χρειάζεστε ένα ζευγάρι sneakers το οποίο θα είναι άνετο, ελαφρύ και all-time classic ώστε να μπορεί να φορεθεί τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις καλοκαιρινές παραθαλάσσιες συναθροίσεις με την παρέα σας. Τα μαύρα sneakers Construct της εταιρείας DC – Zero Gravity – θα σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας casual στιλιστική ανάγκη. Ποιος όμως δεν έχει πάει στην αγορά, στο γυμναστήριο, στην παραλία και σε BBQ party με τα δίχρωμα sneakers Air Max 1 της Nike;

Zero Gravity
Μη διαθέσιμο

Elegant sporty

Παγκοσμίως, πολλά brands έχουν αντιληφθεί την ανάγκη του κόσμου να φοράει υποδήματα τα οποία έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός αθλητικού, και τον κομψό σχεδιασμό ενός lifestyle sneaker. Με τον παραπάνω γνώμονα, δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα elegant sporty παπούτσια! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα χρυσαφί sneakers Stinson 7 της Hoka – SneakersTown – που συνδυάζουν άψογα το στιλ με την πρακτικότητα. Παρομοίως, τα γκρι ντεγκραντέ sneakers Spherica Actif της Geox, είναι ευρέως γνωστά για τη σύγχρονη αισθητική και άνεση τους.  

White finesse

Τέλος, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κομψότητα του λευκού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επομένως, μια έξυπνη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας αποτελούν τα λευκά sneakers Konos Trs – Columbia – τα οποία έχουν και την απαραίτητη χρωματική πινελιά. Το να διατηρήσετε όμως τα λευκά σας υποδήματα καθαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως φαντάζει ακατόρθωτο. Με την άσπρη βαφή για sneakers της Cocciné  – Πι & Φι – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε περίπτωση που λερώσετε τα λευκά σας παπούτσια!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!